Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizi çiftimiz Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı önümüzdeki günlerde çok konuşucaksınız!

Yeni dizi çiftimiz Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı önümüzdeki günlerde çok konuşucaksınız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon sonuna doğru yaklaşırken kanalların yeni dizileriyle ilgili çalışmalar da çoktan başladı. Bir süredir yazlık dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu ile ilgili olarak da bir süredir hazırlıklar yapılmakta. Dizinin başrolleri ise kısa bir süre önce ortaya çıktı.

Yakında çekimlerine başlanması planlanan ve ARC Yapım imzasını taşıyan dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Kadrodaki isimlerin yavaş yavaş belli olmaya başladığı dizinin başrolleri de dikkat çekti.

Her ikisi de son dönemin başarılı oyunculukları ile öne çıkan isimleri arasında yer almakta. Cemre Baysal ve Aytaç Şaşmaz, ekranın yeni dizi çifti oldular.

İzleyicinin şimdiden beğenisini dile getirdikleri yeni dizi çifti, önümüzdeki günlerde de muhtemelen çok konuşulacak. Aytaç Şaşmaz, halen Hekimoğlu dizisinde oynuyor. Dizinin finali yakında. Şaşmaz, Hekimoğlu biter bitmez Baht Oyunu dizisinin çekimlerine başlayacak.

Cemre Baysal’ın dizisi Sol Yanım ise Şubat ayında final yapmıştı. Geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde Fatoş karakteriyle büyük dikkat çeken Baysal, bu kez Aytaç Şaşmaz ile başrolde.

Kadrosuna Funda İlhan’ın da dahil olduğu Baht Oyunu dizisinde ayrıca Altan Erkekli, Tuğba Çom da yer alıyor.