Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya: Fikret bir hayvanat bahçesinde büyüyor!

Hazal Kaya: Fikret bir hayvanat bahçesinde büyüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, katıldığı bir programda evdeki hayvanlarını, sahiplendikleri sevimli dostlarını anlattı. Oğullarının evdeki dostlarıyla birlikte büyüdüğünü söyleyen oyuncu, gülümseten bir tabir de kullanarak “Biz bir hayvanat bahçesi işletiyor gibiyiz” diye konuştu.

Bir süre önce Gazeteci Nilay Örnek’in Youtube kanalında ‘Nasıl Olunur?’ isimli bir söyleşide konuşan Hazal Kaya, evlerinde şu anda 4 köpek, 2 kedi olduğunu, bir tane de baktıkları ama sahiplendikleri bir başka kedi olduğunu anlatarak “Sahiplendirmeye çalıştığımız ama başımıza mı kalacak dediğimiz bir kedimiz var” yorumuyla güldürdü.

Şu sıralar Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi için kamera karşısına geçen oyuncu, kısa süre önce sette koronavirüse yakalanmış ve bir süre karantinada kalmıştı.

Sağlığına kavuştuktan sonra yeniden dizi çalışmalarına dönen oyuncunun yeni projesi merakla beklenirken, yaptığı keyifli sohbet de Youtube üzerinden izlenebiliyor.

Son Yaz dizisinde oynayan Ali Atay ile evli olan oyuncu, oğulları Fikret Ali’nin sevimli dostlarıyla birlikte büyüdüğünü anlattı. Kaya, “Fikret bir hayvanat bahçesinde büyüyor. Nasıl bir şey hayal ederdin diye sorsan böyle bir şey tarif ederdim. Hayvanların olduğu, birbirimize iyi geldiğimiz mesela” diye konuştu.

blank

Bu arada yazmaya da başladığını ve evlerinde kendisine bir çalışma odası kurarak oyunculuktan sonra bir de yazın kısmına el atmaya başladığını ifade etti.

Geçtiğimiz günlerde Zeynep Bastık’ın Exxen’deki programına konuk olan oyuncunun şarkı söylemesi çok konuşulmuş, sesi çok beğenilmişti. Bazı hayranlarının “Yıllardır bizden bu sesi neden sakladın?” diyerek sitem ettiği oyuncu, konuyla ilgili olarak dersler aldığını belirtti.

blank

“Dizide şarkı söyleyeceğim. Dizi için hazırlanırken Zeynep Bastık programına davet etti. Ben de sette 200 kişiye söylemeden önce 20 kişiye söyleyeyim dedim önce. Hani 20 kişi ya o da. Milyonlardan önce onu düşünmüştüm ben” diye konuşan oyuncu, aynı zamanda müzisyen olan eşinin de bu konuda çok destek olduğunu aktararak şöyle devam etti: “Mesela orada bile şeyi düşündüm ben, gerçekten hayatımda bana ‘yürü be’ diyen bir erkek olmasa, hayatındaki ilişki çok etkiliyor ya insanı, rezil de eder vezir de yani.. Çok sıkıntılı bir ilişki olsa bunların hepsini yapamazdım. Bu kadar ileri iten birisinin olması çok büyük şans benim için”.