Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizi ile Melisa Aslı Pamuk’un biir hayali daha gerçek oldu!

Yeni dizi ile Melisa Aslı Pamuk’un biir hayali daha gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçen sezon Yeni Hayat isimli dizide başrolde yer aldı ama reytingler nedeniyle hikaye kısa sürdü. Oyuncu sonrasında ise Kırmızı Oda dizisine konuk olarak katıldı ve etkili performansı ile beğeni topladı.

Melisa Aslı Pamuk, dijital dizi Hayaller ve Hayatlar için de kamera karşısına geçti. Özge Gürel, Aybüke Pusat ve Yeşim Ceren Bozoğlu ile birlikte dizinin başrolünde yer alan oyuncu, yoğun bir dönem yaşıyor.

Benim Adım Melek dizisindeki Ömer karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Mustafa Mert Koç ile aşk yaşayan Melisa Aslı Pamuk, büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Oyuncu, “İlk defa daha romantik komedi bir projede yer alacağım. Daha önce hiç yapmadığım bir proje olduğu için biraz hayallerim gerçekleşti” diye konuştu.

Aslı Zengin’in senaryosunu yazdığı ve bein Connect platformunda yayınlanacak dizi için ekip çalışmalarına devam ediyor. Melisa Aslı Pamuk da kariyerinde ilk kez romantik komedi işinde yer alıyor.

Kırmızı Oda dizisinde de çok güzel bir deneyim elde ettiğini anlatan oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Çok güzel bir şekilde oyunculuk performansı sergileyebiliyorsun: Benim oynadığım karakter özellikle çok keyifliydi. 8 bölüm sürdü, ben gerçekten aşırı keyif aldım.”

Bu tür bir teklif yeniden gelirse kabul edeceğini anlatan Melisa Aslı Pamuk, hem iş hem de özel hayatında mutluluk içinde olduğunu söyledi.