Ana sayfa Sosyal Medya Yeni dizisi Mezarlık’ın heyecanını yaşayan Birce Akalay, hakkında çıkan aşk haberlerini yalanladı!

Yeni dizisi Mezarlık’ın heyecanını yaşayan Birce Akalay, hakkında çıkan aşk haberlerini yalanladı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birce Akalay, en son Fox TV’de yayınlanan Son Yaz dizisiyle ekranlara gelmişti. Dizinin erken final yapmasının ardından televizyon ekranlarından uzak kalan başarılı oyuncu Netflix’te yayınlanacak yeni dizinin heyecanını yaşıyor.

Mezarlık dizisi için başrolde Olgun Toker ile birlikte kamera karşısına geçen Birce Akalay, çekimleri büyük bir titizlikle yürütülen projenin merakla yayınlanmasını bekliyor. Türkiye’nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine dikkat çekecek olan dizinin senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber yazıyor.

Öte yandan bir süre önce Birce Akalay’ın Sadettin Saran’la aşk yaşadığına yönelik iddialar ortaya atılmıştı. Oyuncu Birce Akalay, önceki gün Ritz Carlton Otel’in 8 Mart Dünya Kadınlar günü için özel düzenlenen yemeğin çıkışında muhabirlerin merak ettikleri soruları cevapladı.

Adı Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Sadettin Saran ile anılan Birce Akalay’ın geçtiğimiz günlerde Ulus’taki bir mekanda Sadettin Saran’la baş başa yemek yediği iddia edilmişti.

Başarılı oyuncu Birce Akalay bu konuyla ilgili şu açıklamada bulundu; “Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum ama maalesef masa başı haberciliği yapan ve kötü niyetli gazeteci arkadaşlar var. Çok üzgünüm. Bir doğum günü yemeği alıp da baş başa bir yemek haline getirmişler. Bir insanı etkileyecek bu şekilde haber yapmak ayıptır, terbiyesizliktir. Böyle düşünüyorum. Asılsız haber.”