Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde Kadir’i çıldırttılar, herkesin aklı tartaklanan Emin’de kaldı!

Baba dizisinde Kadir’i çıldırttılar, herkesin aklı tartaklanan Emin’de kaldı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Baba’nın yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Büşra’nın kocası Ahmet’in geldiğini gören Kadir, Emin’e aynı çatıda olmak istemediğini söylerken öfkesine hakim olmakta zorlanıyor.

Emin, Servet’ten gece nerede olduğunun hesabını sorarken, bir partide olan Servet’in babasına vereceği yanıt merakla bekleniyor. Emin, bütün aileye İstanbul’da istedikleri gibi davranamayacaklarını söyleyerek gözdağı verirken İlhan’ın Büşra’ya hediye alması dikkat çekiyor. Kadircan hakkında çıkan haberler ailede gerilime sebep olurken İlhan’ın tuzağına düşen Servet de çekilen fotoğraflarını görünce şoke oluyor.

Kadir, basına açıklama yaparak ailesini korurken Emin ile Kadir arasındaki otorite savaşı yeniden hissediliyor. Kadir’in “Pencereleri açıyorum!” sözleri üzerine ikili arasındaki dengeler nasıl değişecek heyecanla bekleniyor.

Baba dizisinin bir önceki bölümünde, Kadir, Emin ve İlhan arasında yaşanan gerilimin ayrıntılarını öğrenmek istedi. Burak, İlhan’ın yaptığı saygısızlığı kamera kayıtlarını izleterek Kadir’e gösterdi. Babasına yapılan saygısızlığı gören Kadir’in öfkeden gözü döndü ve İlhan’a açıkça gözdağı verdi.

Baba dizisinde Kadir'i çıldırttılar, herkesin aklı tartaklanan Emin'de kaldı! 7

Bindiği taksicinin derdine kayıtsız kalamayan Emin, adamın evine gitti. Emin’in, böbrek hastası karısına diyaliz makinesi getirdiğini gören taksici gözyaşlarına hakim olamadı. Yaptığı yardımın verdiği huzurla arabasına yönelen Emin’e mahallenin gençleri saldırdı.

Üzerinde ne varsa aldıkları Emin’i bayırdan yuvarlayarak aşağıya attılar. Taklalar atarak düşen Emin’in karanlık bir yerde yattığı korku dolu anlarda nefesler tutulurken, Emin’e neler olacağı merak uyandırdı.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!