Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Atiye dizisinden sonra Beren Saat’i yeniden setlere dönmeye ikna ettiler!

Atiye dizisinden sonra Beren Saat’i yeniden setlere dönmeye ikna ettiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beren Saat’in hayranları şu aralar çok mutlu… Oyuncunun, Netflix’te yayınlanan Atiye dizisinden sonra bir projeyi daha kabul ettiği yönünde iddialar var.

Netflix’te 2 sezon süren Atiye’deki performansı ile hayranlarının övdüğü ama eleştirmenlerin de bazı eleştiriler yönelttiği oyuncu, bir süredir dinlenmeyi tercih etti.

Atiye projesinden sonra başka bir projede göremediğimiz Beren Saat’in 14 yıl aradan sonra yeniden Kıvanç Tatlıtuğ ile buluşma ihtimali de heyecanı artırdı. Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter ve Behlül karakterleri bu iki oyuncuyu bir araya getirmişti.

OGM Pictures’in sahibi Onur Güvenatam’ın da yeni bir Netflix film projesi için Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. İkilinin yıllar sonra yeniden bir projede buluşması ihtimali de sosyal medyada büyük yankı buldu.

Hayranlar hem ikilinin yeniden buluşması hem de Beren Saat’in tekrar setlere dönmesi noktasında bu gelişmeleri heyecanla takip ediyor.

Nuran Evren Şit’in hikayesini yazdığı filmin çekimlerinin New York’ta yapılması bekleniyor. Günlerdir bu iddia ile çalkalanan sosyal medyada iki ünlü isim de gündemde yer almaya devam ediyor.

Projenin detayları çok merak edilirken, henüz anlaşmanın imzalandığı yönünde bilgi olmasa bile görüşmelerin yapılması bile heyecan yaşanması için yeterli oldu.