Ana sayfa Sosyal Medya Yeni filmlerinde sevgiliyi canlandıran Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık uyumu şimdiden merak konusu oldu!..

Yeni filmlerinde sevgiliyi canlandıran Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık uyumu şimdiden merak konusu oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının sevilen isimlerinden Serkan Çayoğlu ile sinema filmlerinin yanı sıra dizileriyle de tanınan ve 2014 yılında Yalan Dünya dizisiyle setlere adımını atan oyuncu Aslı İnandık’ın partner olduğu sinema filmi Oregon’un çekimleri devam ediyor.

Ümit Ünal’ın senaryosunu kaleme aldığı yönetmen koltuğunda Kerem Ayan’ın oturduğu filmin setinden paylaşılan fotoğraflar merak uyandırıyor.

Özellikle filmin başrollerini paylaşan Aslı İnandık ve Serkan Çayoğlu arasındaki uyum merak ediliyor. Serkan Çayoğlu instagram hesabında partneriyle fotoğrafını yayınladı.

İki ünlü oyuncu Oregon ile sevgili olarak beyaz perdede izleyici karşısına çıkacaklar.  Emanet bir kaseti İstanbul’daki adrese teslim etmeye giden ve yanlış anlaşılınca karakola düşen iki sevgilinin hikayesini anlatan filmde Nejat İşler ve Melisa Doğu konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yeni filmlerinde sevgiliyi canlandıran Serkan Çayoğlu ve Aslı İnandık uyumu şimdiden merak konusu oldu!.. 7

Yapımcılığını NuLoock Production’un üstlendiği filmin senaryosu, ödüllü senarist ve yönetmen Ümit Ünal’a ait. Yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Oregon, 1980’li yıllarda geçiyor. Tek bir günün içinde gelişen olayları konu edinen Oregon’da,  80’li yılların toplumsal yaşamının merkezinde çeşitli insan panoramaları etrafında gelişen bir durum hikayesi sunuluyor.

Oregon, taşıdığı mizah ögeleri ve dinamik kurgusuyla izleyiciyi geçmişe götürmeye hazırlanıyor. Filmde Ferit Aktuğ, Selen Uçer, Nazlı Bulum, Özgür Emre Yıldırım, Nejat İşler, Zihni Göktay ve Nevra Serezli gibi isimler de rol alıyor. Filmin müziklerini ise ünlü İtalyan besteci Pivio üstleniyor.

Serkan Çayoğlu Oregon’da, ‘Hakan’ karakterini  canlandırırken, Aslı İnandık ‘Gaye’ ye hayat verecek. Filmin sürprizi ise usta oyuncu Nejat İşler!.. Ünlü oyuncu, ‘Orçun’ karakteriyle filmde konuk oyuncu olarak yer alacak. Çekimlerinin eylül ayı içerisinde tamamlanması planlanan Oregon, Ocak 2023’te vizyona girecek