Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat dizisinde bir karakter var ki tek başına dizi konusu

Yeni Hayat dizisinde bir karakter var ki tek başına dizi konusu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisi, reytinglerinin düşük olması nedeniyle geçtiğimiz hafta final yapacağı haberiyle gündeme gelmişti. Ancak kanalın bir şans daha tanıdığı dizi, 6. bölümüyle ekrandaydı.

Melisa Aslı Pamuk, Serkan Çayoğlu, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın başrolünü oynadıkları dizinin yayınlanan son bölümü reytingde bir nebze yükseliş yaşayınca final kararı beklemeye alındı. Kanal D, dizinin devamına karar verdi.

Normalde 8. bölümde final yapması gereken dizi şimdilik yoluna devam ediyor. Hikayesiyle ve oyuncularıyla dikkat çeken yapımda bir karakter var ki adeta bir dizi hikayesi gibi!

O’nu en son Çukur dizisinde Muhittin olarak izlemiştik. Çukur’un abisiydi ve ölümü herkesi üzmüştü. Karakteriyle adeta fenomen bir isim haline gelen Nebil Sayın, Yeni Hayat dizisinde ise Kunduzi isimli bir karakteri oynuyor. Bu kez kötü adam rolüyle ekranda.

Yeni Hayat dizisinde bir karakter var ki tek başına dizi konusu 7

Usta oyuncu, başarılı performansıyla yine hayat verdiği karakterle müthiş bir oyunculuk sergiliyor. Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, Kunduzi karakteri ile ilgili olarak yazdığı yazıda şu ifadeleri kullanmakta:

“‘Çukur’ un Muhittin abisiydi. Böyle dizilerin karakterleri üzerine yapışır. Yeni bir yolda ilerlemek zorlaşabilir. Nebil Sayın, bir ‘Kunduzi’ karakteri yarattı mesela. Sahneleri kendi başına dizi içinde dizi olabilecek hikayede… Eğitimli olmak ne kadar önemli. Ses tonu bir kere etkiliyor. Şiveler arasında dolaşmak üzerine ne kadar rahat. Projenin kendine has karakteri olmayı başardı. Daha çok sahneyi hak ediyor.”