Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz iyi güzel başladı da dikkatli olması gereken bir konu var!

Sadakatsiz iyi güzel başladı da dikkatli olması gereken bir konu var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana geldi. Bir süredir hazırlıkları süren dizi, BBC’nin orjinal dizisi Doctor Foster uyarlaması. Pek çok ülkede büyük dikkat çeken bir yapımın yerli versiyonu da merakla bekleniyordu.

İlk bölümüyle büyük dikkat çeken dizi, Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı Medyapım ile Mednova Yapım’ın ortak imzasını taşıyan Sadakatsiz, reytinglerde de beklenenin üstünde bir başarı sağladı. Özellikle Cansu Dere’nin oynadığı Asya karakteri üzerine kurulu dizinin daha ilk bölümünde izleyiciyi yakalamış olması da büyük başarı.

Zira yeni sezonun başlamasıyla ekrana gelen pek çok dizi için şimdiden yaprak dökümü başladı. Ciddi bir rekabetin yaşandığı ekranda, Sadakatsiz ilk bölümden dikkatleri üzerine çekti.

Yasak Elma dizisini çok önemli bir yere taşıyan Neslihan Yeşilyurt, şimdi Sadakatsiz dizisinin yönetmenliğini yapıyor. Başarılı bir yönetmen olan Yeşilyurt’un ilk bölümde hikayeyi ortaya koyduğu bir gerçek ama ekrandaki dizilerin uzun süreleri, tüm yapımlar için ciddi bir sorun.

Sadakatsiz iyi güzel başladı da dikkatli olması gereken bir konu var! 7

Milliyet Cadde Yazarı Sina Koloğlu, Sadakatsiz dizisiyle ilgili olarak “‘Sadakatsiz’ ilk bölümde ‘Benim işim tamam’ dedi. Cansu Dere’nin etkisi tabii ki büyük. Ama yanında birlikte yola çıktığı ekip de bu yolculukta güzel eşlik ediyor” yorumunu yapmakta.

Karakterlerin hikayeye zaman içinde daha çok dahil olacağı yorumunu yapan Koloğlu, Caner Cindoruk’un, oynadığı Volkan karakteri için de çok doğru bir isim olduğu görüşünde.

“Bütün eldeki ‘suç unsurlarını’ verip sonra ‘Ne diyorsun sen?’e yatan Volkan’a hayat veren Caner Cindoruk çok doğru bir seçim. Yüz ifadesi bu vurdumduymaz hallere çok müsait” diyen Koloğlu, dizide Derin’i oynayan Melis Sezen’in ise bıçak sırtı bir konumda olduğunu ve projenin en zorlu karakteri olduğu görüşünde.

Koloğlu, dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt ile ilgili görüşleri ve dikkat çektiği noktayı da şöyle aktarıyor:

“Bu arada yönetmenden bahsetmek lazım. Dizinin bir hikayesi var, gidişi yönetmek adına Neslihan Yeşilyurt belirleyici. ‘Yasak Elma’nın o ‘telenovelas sistemine kara mizah’ katan halini yaratan isim diyelim. Şimdi kendisi ciddi entrikası da yoğun bir başka işin içinde. İlk bölüm dizinin hikayesi budur mesajını verdi. Unutmadan bu uzun film gibi dizi sisteminde yine de dikkatli olmak lazım.”