Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Hayat talihsizliğinden sonra Nilperi Şahinkaya’ya dizi piyangosu vurdu!

Yeni Hayat talihsizliğinden sonra Nilperi Şahinkaya’ya dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın 2019 yılında başladığı BluTV’de yayınlanan Aynen Aynen isimli mini dizideki rolü devam ediyor. Oyuncu, Kerem Bürsin ile birlikte 5. sezon çekimlerini gerçekleştirecek ve proje de devam edecek…

Nilperi Şahinkaya’ya Mart ayında sete çıktığı ama pandemi nedeniyle 6 ay ara veren Yeni Hayat isimli Kanal D dizisinde de yer almıştı. Ancak yaşanan şanssızlıklar, kanalın yeterince destek olmaması ve reytinglerin de bir türlü yükselmemesi sonucunda Yeni Hayat gibi güzel bir proje ekrana veda etmek durumunda kalmıştı.

Dizide iyi bir performans sergileyen Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu ile de iyi bir ikili oluşturmuştu. Ünlü oyuncunun bu sezonki dizi şanssızlığından sonra adeta bir piyango vurdu.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Nilperi Şahinkaya’nın yeni anlaşma yaptığı dizinin Yasak Elma olduğu ortaya çıktı. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan’dan sonra dizinin 4. sezonuna yine bomba gibi bir transfer yapıldı.

Nilperi Şahinkaya, 2021 yılında Fox TV ekranında Yasak Elma dizisinde çok farklı bir karakter ile ekrandaki yerini alacak. Yeni kötü kadın olarak da tarif edilen Hasan Ali karakterinin ölen eşi Filiz’in yeğeni olarak ekibe katılacak olan Şahinkaya, çok ilginç bir portre ortaya koyacak.

Yeni Hayat talihsizliğinden sonra Nilperi Şahinkaya'ya dizi piyangosu vurdu! 7

Cansu karakterine hayat verecek olan oyuncu, dengeleri de değiştirmeye geliyor. Şahika ve Ender’in payvonda bulduğu Cansu, ortalığı fena karıştıracak ve hikayeye de yön verecek.