Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’tan sona Asena Tuğal’a büyük bir dizi fırsatı daha geldi!

Afili Aşk’tan sona Asena Tuğal’a büyük bir dizi fırsatı daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2010 yılından bu yana ekranda yerini alan Asena Tuğal, yer aldığı projelerdeki farklı karakterlere hayat vermesi ile dikkatleri çekti. Öğretmen Kemal dizisindeki Nehir rolü ile oyunculuk kariyerine adım atan Tuğal; Tozlu Yollar, Kertenkele, Filinta, Lise Devriyesi gibi yapımlarda rol aldı.

Asena Tuğal, en son Kanal D ekranında Mart ayında yayın hayatını noktalayan romantik komedi dizisi Afili Aşk’ın kadrosunda yerini almıştı. Oyuncu Hülya karakterine hayat verdiği bu dizide öne çıkan performansıyla dikkatleri çekmişti. Diziden sonra Bodrum’daki evine giden ve pandemi dönemini de burada dinlenerek, doğa ile iç içe bir şekilde geçiren Asena Tuğal, 2021 yılı itibari ile yeniden setlere dönüş yapıyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncunun yeni dizisi ortaya çıktı. Tuğal, Yaşı 19 isimli yapımda yerini aldı. Gold Film tarafından hazırlıkları devam eden dizide çok iyi isimler buluştu. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır dizinin başrollerinde bulunuyor.

Ömür Atay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Sırma Yanık’a ait… Şubat ayında Fox TV ekranlarında izleyeceğimiz Yaşı 19 dizisinde kimin hangi karaktere hayat vereceği de ortaya çıktı.

Yaşı 19 dizisinde varlıklı bir çift olarak Hülya Avşar’ı Hale ve Ertuğrul Postoğlu’nu da İsmail karakterlerinde izleyeceksiniz. Serkay Tütüncü, İlker karakteriyle bu çiftin oğlu..

Deniz Çakır ise Bahar karakterinde ve Tolga Güleç’in canlandıracağı Timur ile evli. Bu çiftin kızları ise Aylin karakterinde İlayda Alişan olacak.

İki anne çocukları nedeniyle karşı karşıya gelecek. Mehmet Aslantuğ ise Harun karakteri ile dizide yerini alacak. İlker’in nişanlısı İrem olarak Deniz Işın’ı göreceksiniz. İrem’in babası ise Harun…