Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinden Sefirin Kızı’na gitmişti, ünlü oyuncu yeniden Savaşçı’ya döndü!

Savaşçı dizisinden Sefirin Kızı’na gitmişti, ünlü oyuncu yeniden Savaşçı’ya döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisinde Akkız karakterine hayat veren usta oyuncu Zerrin Sümer’den bahsediyoruz. Sezon başında Savaşçı’ınn 5. sezon çekimleri yapılmayınca, Zerrin Sümer de ayrılan isimler arasında yerini almıştı.

Berk Oktay Yasak Elma dizisine giderken, Gaye Turgut Evin de Tövbeler Olsun’un kadrosuna katıldı. Zerrin Sümer ise sürpriz yaparak Sefirin Kızı’nda Feride olarak ekrana dönüş yaptı… Zerrin Sümer’in Savaşçı’dan tamamen ayrıldığı düşünülmüştü. Ancak durum böyle değil.

Fox TV ekranında yakında yeniden başlayacak olan Savaşçı dizisinin 5. sezonunda Zerrin Sümer’in de kadroda yer aldığı ve diziye geri döndüğü yayınlanan duyuru ile ortaya çıktı.

Sefirin Kızı dizisinde izleyicileri meraklandıran Feride karakteri ile dikkat çeken Zerrin Sümer, gelecek hafta çekimlerine Eskişehir’de başlanacak olan Savaşçı dizisinin kadrosunda yerini alacak.

Geçtiğimiz sezondan devam edecek isimler arasında Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli de bulunuyor… Diziye yeni katılan isimler ise, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Güneş Zavrak ve Ediz Hun olarak duyurulmuştu.