Ana sayfa Sosyal Medya Yeni rolüne hazırlanan Pelin Karahan imajını değiştirdi!

Yeni rolüne hazırlanan Pelin Karahan imajını değiştirdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, yeni bir dizinin heyecanını yaşıyor. En son TRT1 ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs’ta ‘İnci’ karakterine hayat veren oyuncu, yeni projesini TRT’nin dijital platformu için çekecek.

Güzel oyuncu yeni dizisi ‘Şebeke’ için  bir hayli heyecanlı. Dizide Furkan Palalı ile partner olacak olan Pelin Karahan sarı tonlarındaki saçlarını yeni dizi çalışması için koyu renge boyattı.

Pelin Karahan instagram hesabından yaptığı paylaşımda, yeni saç rengiyle fotoğrafına “Değişim zamanı” yazarak ‘Tuğba’ notunu düştü. Bu paylaşım takipçilerine, oyuncunun yeni karakterinin isminin ‘Tuğba’ olacağı izlenimini verdi.

Yeni rolüne hazırlanan Pelin Karahan imajını değiştirdi! 74

Oyuncu geçtiğimiz günlerde yeni projesi Şebeke ile ilgili yaptığı açıklamada, “Değişik bir iş olacak sözleriyle dikkat çekmiş ve ” Beni şimdiye kadar hiç görmediğiniz şekilde görebilirsiniz. Faklı, tamamen farklı” diye konuşmuştu.

Yeni rolüne hazırlanan Pelin Karahan imajını değiştirdi! 75

Pelin Karahan, ” Konu bambaşka bir konu. Bir şebeke var, çok başka bir kadın. Bir bölümde birden çok kadın olma ihtimalim var. Biraz öyle bir ipucu vereyim” sözleriyle de hayranlarını heyecanlandırdı.

İmajının çok değişik olabileceğini ve bir bölümde birbirinden farklı karakterlere bürünebileceğini belirten Pelin Karahan rolü için ilk adımı atarak imajını yeniledi.

Bugüne kadar birçok içerik için yapılan çalışmaların ardından TRT Dijital platformunun 2023 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Pelin Karahan’ın hayranları da platformda yayınlanacak Şebeke’yi sabırsızlıkla bekliyor.