Ana sayfa Dizi Fragmanları Yürek Çıkmazı dizisi 5. bölümde olaylar çok karıştı!

Yürek Çıkmazı dizisi 5. bölümde olaylar çok karıştı!

tarafından ker_def

Yürek Çıkmazı Sosyal Medyada Çok Konuşuldu… TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyici tarafından büyük beğeni kazanan Yürek Çıkmazı, beşinci bölümüyle de çok konuşuldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle TRT 1 ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşan “Yürek Çıkmazı” beşinci bölümüyle izleyiciden büyük beğeni toplayarak, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Dizinin 5. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Feride’den Halil’i üstüne salanın Seray olduğunu öğrenen Yılmaz, Birsen’i ayağına getirterek onu son kez uyardı. Kızının yularını tutmasını, yoksa devreye kendisinin girmek zorunda kalacağını söyledi. Bir dahaki sefere affı olmayacaktı. Öte yandan Halil Yılmaz’ın karşısındaki evi tuttu. Böylece hem babasına gözdağı verecek hem de ablasını ve yeğenlerini ona karşı koruyacaktı. Çocuklar bu haberi sevinçle karşılarken Birsen yaklaşmakta olan tehlikeyi gördü. Birsen çocuklarını Yılmaz’ın hışmından korumak için nasıl bir karar alacak?

Babasına avukat tuttuğunu söyleyen Feride, yalanı ortaya çıkmasın diye Caner’i aramaya mecbur kaldı. Buluşmaya gittiğinde, Zeynep’i gördü. Caner’den onun Karat Hukukta çalıştığını öğrendi. Kocasının arkasından iş çevirdiğini anladı ve ofisi bastı. Feride’yi karşısında gören Kıvanç, Zeynep’in hiçbir şeyden haberi olmadığını anlatmaya çalışsa da karısını durduramadı. Feride büyük bir hışımla Zeynep’in odasına daldı. Anne babasının önünde Zeynep’e hakaretler ederek, onu kocasıyla iş birliği yapmak, abisini babasının üzerine salmakla suçladı. Halil’in babasının evini bastığını öğrenen Zeynep, ne yapacak?

Kıvanç ‘ın arkasından iş çevirdiğini öğrenen Caner, Feride’den tüm olayın iç yüzünü öğrendi. Feride’nin annesi, ölmeden önce Zeynep’e kocasını suçlayan bir mektup bırakmıştı. Abisi de bu mektubu bahane ederek babasından intikam almanın peşindeydi. Zeynep’ i de kendi hırsı için kullanıyordu. Halil’le kişisel bir hesaplaşma içinde olan Caner, bu olayı kendi lehine çevirmek için nasıl bir hamle yapacak?

Ablası ve yeğenleri için yeni bir başlangıç yaparak, mahalleye geri dönen Halil evine yerleşmeye başladı. Bu habere en çok Yusuf ve Seray sevindi. Yusuf dedesinden gizli dayısına gelip gitmeye başladı. Kararının doğru olduğunu düşünürken Zeynep geldi. Onu davayı kendi kişisel intikamı için kullanmakla suçladı. Deliye dönen Halil, Zeynep’ten annesinin davası bırakmasını istedi. Zeynep şiddetle karşı çıktı. Karşılıklı suçlamalardan sonra Zeynep evden gitti. Akşam Zeynep ve Caner Kulüp Soso’ya geldi. Kendine bile itiraf edemese de, genç kadını kıskanan Halil ne yapacak?

Halil’in evi basmasından sonra yalnız kalmaktan korkan Yılmaz, kovduğu ablasını ve eniştesini tekrar eve geri çağırdı. Birsen ve Perihan; büyük bir temizliğe kalkıştı. Yatak odasındaki sandıkta, Cennet’in üç çocuğuna da bıraktığı bohçalar bulundu. Birsen’in bohçasından Seray için çeyizlik birkaç eşya çıktı. Halil’in bohçasından damatlık kumaş. Feride kendi bohçasını alarak evine gitti. Cennet diğer çocuklarından farklı, Feride’nin bohçasına ne koydu?

Yılmaz bölüm boyunca karşı evde evdeki hareketliliğe şahit oldu ama bir türlü taşınan kişiyi göremedi. Halil’i ilk gören Turgut oldu. Perihan’a söyledi. Halil’in geçen gece evi basmasından sonra babasına yine bir zarar vereceğini zanneden Perihan Yılmaz’ı uyardı. Feride’nin tuttuğu avukat Halil için uzaklaştırma kararı çıkartacağını söylese de, Yılmaz’ın keyfi kaçtı. Yılmaz karşı eve taşınanın Halil olduğunu nasıl öğrenecek?

Yürek Çıkmazı yeni bölümleriyle her Salı akşamı TRT 1’de…