Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezon öncesi iddialı dizilerden bazıları uyanıklık yapacak!

Yeni sezon öncesi iddialı dizilerden bazıları uyanıklık yapacak!

tarafından ker_def
Yaz dizileri bir bir ekranları kaplamaya başladı.

Kalbimin Sultanı dizisi yayınlanıyor ve düşük reyting alan ilk bölümünün aksine, reytingini artıran ikinci bölümü ile umut verdi. Ancak tam olarak beklentileri karşıladığı söylenemez. Diziye yönelik bir sempati dalgası oluştu ama henüz çok güçlü değil.

Darısı Başına, Meleklerin Aşkı, Erkenci Kuş, 4N1K, Ege’nin Hamsisi gibi yaz dizileri de sırayla ekrana gelmeye başlayacak.

Hayati ve Diğerleri dizisi Kanal D’ye bir şey kazandırmadı. atv’nin Kocaman Ailem dizisi de ciddi bir çıkış yapamadı.

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici yaz dizilerini değerlendirdiği yazısında, “Bir elin parmağı kadar bile romantik komedi olmayacak anlayacağınız. Büyük bir eksiklik mi? Bence değil. Sayı çok olunca da hepsi birbirine benziyordu” diye bir yorumda bulundu.

Yeni sezon öncesi iddialı dizilerden bazıları uyanıklık yapacak! 7

Kanalların Dünya Kupası, seçimler ve kriz beklentileri nedeniyle yaz ayında fazla bir varlık sergilemeyeceğini anlatan Sinan Biçici, yeni sezona dair ise önemli bir bilgi paylaştı.

“Eylüle kadar televizyonlardan fazla hareket beklemeyin. Sezona avantajlı girmek isteyen bazı diziler, ağustosun ortasında başlayacak” diye yazan Sinan Biçici, bazı etkili dizilerin Eylül ayını bile beklemeden yeni sezona başlayacağının müjdesini verdi.

Bakalım bu uyanık diziler hangileri olacak?