Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi oyuncuları ve yapımcılar deprem bölgesine destek için seferber oldu!

Dizi oyuncuları ve yapımcılar deprem bölgesine destek için seferber oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kahramanmaraş’ta üst üste gerçekleşen 2 büyük deprem felaketi sonrasında dizi film sektöründen hem oyuncular hem de yapımcılar ile sektörün bileşenleri tarafından çeşitli yardım faaliyetleri yapılmaya başlandı.

Özellikle deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için dizilerde kullanılan karavanların bölgeye gönderilmesi yönünde birçok oyuncunun da çağrısını dikkate alan yapımcılar birbiri ardına yardım mesajları paylaşıyor.

Birçok yapımcı setleri durdurdu ve oyuncular da sosyal medya üzerinden yardım toplanmasına yönelik çağrılar ile paylaşımlar yaparak kendi çaplarında destek olma çabasına girişti.

Dizi oyuncuları ve yapımcılar deprem bölgesine destek için seferber oldu! 8

Sosyal medyada yapılan çağrılarda bölgede insanların ihtiyacı olan teknik cihazlar da dahil olmak üzere çeşitli ekipmanın toparlanması için çalışmalara hızlandırılmış durumda.

Jeneratör ve karavanlar olmak üzere yapımcılar ellerindeki teçhizatları bölgeye gönderme konusunda özellikle AFAD ve AHBAP ekipleri ile kordine olarak çeşitli faaliyetler yapmaya başladı.

Maddi yardımlarda da bulunma sözü veren Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği Başkanı Timur Savcı, görüşme halinde olduklarını ve ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Dizi oyuncuları ve yapımcılar deprem bölgesine destek için seferber oldu! 9

Yardım tırlarının bölgeye ulaşmasında sıkıntılar yaşandığını da aktaran Timur Savcı, gıda yardımları konusunda da harekete geçeceklerini iletti.

Türkiye’nin birçok bölgesindeki yapımcıların ellerinden geleni yapmakta olduğu bilgisini veren Timur Savcı, dizi setlerinde de bir süre çalışma olmayacağını duyurdu.