Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolündeki Çöp Adam dizisi çok değişecek!

Yeni sezonda Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ın başrolündeki Çöp Adam dizisi çok değişecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında geçen sezon yayınlanan ve büyük de ilgi gören Çöp Adam dizisinin devam etmesi yönünde karar alınmıştı. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk sezonu güçlü bir izleyici sadakati oluşturduğuna şahitlik ettik.

Reytingler noktasında zaman zaman sıkıntılar yaşanmış olsa da farklı hikayesi ile Çöp Adam dizisi büyük bir etkileşim oluşturmayı ve izleyicileri kendisine çekmeyi de başardı.

Dizinin ikinci sezonunda senaryonun yenilenecek olması heyecanın artmasına neden oldu. Özellikle de senarist değişikliği ile birlikte Çöp Adam dizisinin yeni döneminin ilk sezondan çok daha farklı olması bekleniyor.

Yenilenen bir hikaye ile birlikte Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan hayranları daha duygu yoğunluğu yüksek, daha akıcı ve sürprizlerle dolu bir hikaye bekliyor.

Çekimlerine yakında başlanması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda da önemli değişimler yaşanıyor. İlk sezonda hikayede yer alan 6 oyuncunun yeni sezonda olmayacağı, yeni karakterler ile dizinin yönünün değiştirileceği yönünde bir beklenti var.

Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönettiği dizinin eski senaristi Deniz Madanoğlu ile yaşanan sorunlardan sonra ayrılık kararı verilmesi ve Meriç Demiray ile anlaşılması Çöp Adam projesindeki büyük yenilenme hareketinin de işaretiydi.

Tamer ve Peri karakterlerini yeni dönemde aksiyon dolu olaylar bekliyor. Bebeklerinin kaçırılması ile birlikte Tamer ile Peri’nin neler yapacağı izleyicileri de heyecanlandıracaktır.