Ana sayfa Sosyal Medya Ne Hande Erçel ne de Demet Özdemir, en popüler kadın oyuncu listesi değişti!

Ne Hande Erçel ne de Demet Özdemir, en popüler kadın oyuncu listesi değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin dizilerinin reytinglerde çok belirgin çıkışlar yapamamasına rağmen, sosyal medyada çok konuşulan dizilerin başında Ya Çok Seversen geliyor. Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi de her hafta sosyal medyada binlerce paylaşım ile sürekli gündemde bulunuyor.

Ya Çok Seversen dizisinin yurt dışı satışları ile birlikte 20 ülkeye yayılmasının da verdiği moral ortamında dizinin setinde çok yoğun bir faaliyet yaşanıyor. Ancak reytingler noktasında işlerin çok da iyi olmadığını söylemek yanlış olmayacaktır. Hem yurt dışından diziye olan ilgi hem de sosyal medyada oluşturulan ortam ile birlikte Ya Çok Seversen dizisi etkileşim gücüyle dikkatleri çekiyor.

Böyle bir ortamda hazırlanan ‘en popüler kadın oyuncular’ listesinde birinciliği Hafsanur Sancaktutan’ın alması da hiç şaşırtıcı değil.

Ne Hande Erçel ne de Demet Özdemir, en popüler kadın oyuncu listesi değişti! 8

İki Yabancı dizisi için sete çıkan Hande Erçel, Burak Deniz ile birlikte yeniden partner oldu ve hayranları heyecanla yeni diziyi bekliyor. Hande Erçel bu süreçte aşk yaşadığı Hakan Sabancı ile de sık sık haberlere konu oluyor.

Genç oyuncunun güzelliğini ve fit halini yansıtan fotoğrafları da sosyal medyanın gündeminden hiç düşmüyor. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Hande Erçel, en popüler kadın oyuncular listesinde Hafsanur Sancaktutan’ın gerisinde yer alıyor.

Demet Özdemir de yaz döneminde çok konuşulan isimlerden birisiydi. Adım Farah dizisiyle geçen sezon iyi bir çıkış yapmasının ardından yaz döneminde de magazin gündeminden hiç düşmeyen haberler ile birlikte Demet Özdemir’in de sosyal medyada etkili bir şekilde yer aldığını gözlemledik.

Adba TV tarafından 15-21 Ağustos haftasını içeren ‘en popüler kadın oyuncular’ listesinde Demet Özdemir üçüncü sırada bulunuyor.

İşte o listede yer alan diğer kadın oyuncular:

Ne Hande Erçel ne de Demet Özdemir, en popüler kadın oyuncu listesi değişti! 9