Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun en iyi reyting açılışını Sadakatsiz yaptı!

Yeni sezonun en iyi reyting açılışını Sadakatsiz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, Çarşamba akşamlarına damga vurmaya yeniden başladı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı diziye, ikinci sezonda Berkay Ateş de dahil oldu… Dizinin geri dönüşü ise reytinglerde muhteşem bir tabloyu da beraberinde getirdi.

Sadakatsiz dizisinin ilk sezonu 31 bölüm sürdü. Medyapım tarafından BBC formatı olan Doktor Foster’den uyarlanan Sadakatsiz, yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Geçen hafta yayınlanacağı duyurulan dizinin sonradan bir hafta ileriye alınması izleyicileri çok kızdırmıştı. Geçen hafta sosyal medyada da Kanal D’yi eleştiren birçok paylaşım yapılmıştı.

Dizinin ikinci sezon başlangıcı tüm kategorilerdi birincilikler ile geldi. Sadakatsiz çarşamba akşamına damgayı sadece birinci olarak vurmadı. dizinin reytingleri de iki haneli rakamlara çok yaklaştı. Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sezona yakın oranlar elde edildi.

Yeni sezonun en iyi reyting açılışını Sadakatsiz yaptı! 7

Bu da gösteriyor ki, Sadakatsiz dizisi bu sezon en iyi başlangıç yapan yapım oldu. Masumlar Apartmanı geri dönüşünde bile bu kadar iyi reytingler gelmedi. Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kırmızı Oda, Kalp Yarası ve Aşk Mantık İntikam gibi iddialı yapımların elde ettiği reytinglerin üzerine çıkan Sadakatsiz, Eylül itibari ile yayınlanan tüm diziler içinde en yüksek reytingleri alan yapım olmayı başardı.

Sadakatsiz dizisi hayranları yeni bölümü de heyecanla bekliyor. 6 Ekim Çarşamba akşamı Kuruluş Osman’ın da başlaması ile birlikte Sadakatsiz’in reytinglerinin nasıl seyredeceği daha net ortaya çıkacak.