Ana sayfa TV Programları Yeni yarışmacı Özüm’e eşinden moral hediyeleri geldi! Gelinim Mutfakta 151. Bölüm

Yeni yarışmacı Özüm’e eşinden moral hediyeleri geldi! Gelinim Mutfakta 151. Bölüm

tarafından ker_def

Gelinim Mutfakta 151. Bölümde yarışmaya yeni katılan Özüm, eşinin gönderdiği hediyeler karşısında çok mutlu oldu! Videodan detayları izleyebilirsiniz…

Programın yeni yarışmacısı Özüm daha 10 günlük evli. Balayından geldikten sonra yarışmaya katıldı. Eşi, Özüm’e moral olsun diye ilk günden ona çiçekler ve hediyeler yollamayı ihmal etmedi. Bu davranışı ile ilk gün için Özüm’e moral kaynağı olmuş oldu. Video mesaj ile de güzel duygularını gönderen Özüm’ün eşi, diğerlerinden takdir kazandı.

Sunuculuğunu ünlü sanatçı Fatih Ürek’in yaptığı “Gelinim Mutfakta”da dört kayınvalide, gelinleriyle birlikte yarışarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışıyor.

Gelinine güvenen kayınvalideler, marifetli gelinler…

Ekranların en lezzetli, en çekişmeli bir o kadar eğlenceli yarışması olmaya aday “Gelinim Mutfakta”da gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışacak, bu yarışta onları an be an izleyen kayınvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışacak.

Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin ve kayınvalidesi 10 Bin TL değerinde 5 altın bilezik kazanırken, en düşük puanı alan gelin ve kayınvalidesi ise programa veda edecek.

Programda gelinler ve kayınvalidelerin yanı sıra birbirinden farklı tarifler ve lezzetler de ekrana gelecek.