Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yeni yılın merakla beklenen filmi Sevda Mecburi İstikamet filmi afişiyle yürekleri ısıttı!..

Yeni yılın merakla beklenen filmi Sevda Mecburi İstikamet filmi afişiyle yürekleri ısıttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Orchestra Content’in yapımını üstlendiği, Çağan Irmak’ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet 6 Ocak’ta beyaz perdede sinemaseverlerle buluşacak.

70’lerden 2000’li yıllara uzanan bir yol hikayesini anlatan filmin yayınlanan afişi yürekleri ısıttı. Afişte baba -kızı canlandıran başrol oyuncuları Selçuk Yöntem ile Selin Şekerci yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’da bulunuyor. Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez’de filmde konuk oyuncu olarak boy gösterecek.

Yeni yılın merakla beklenen filmi Sevda Mecburi İstikamet filmi afişiyle yürekleri ısıttı!.. 6

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Sevda Aktolga da uzun yıllar sonra ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak. Türkiye sinemasının en önemli isimlerinden ‘Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği Sevda Mecburi İstikamet’in müzikleri ise ünlü müzisyen Teoman’ın imzasını taşıyor.

Film, Yeşilçam döneminde ünlü bir oyuncu olan Selim’in, kızıyla yarım kalan hikayesini tamamlamak için çıktığı yolculuğu anlatacak. 6 Ocak’ta vizyona girecek olan Sevda Mecburi İstikamet, Türkiye’nin yakın geçmişine uzanan güçlü öyküsü ile seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Film yeni yılın en merak edilen yapımları arasında ilk sırada yer alıyor.