Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci’yi oyunculukta bu noktaya taşıyan motivasyon kaynağı aslında bir aile dramı!

Selin Şekerci’yi oyunculukta bu noktaya taşıyan motivasyon kaynağı aslında bir aile dramı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selin Şekerci, son dönemde yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet ile konuşuluyor. Genç oyuncu, başarılı bir performans sergilediği dizide Selçuk Yöntem ve Kubilay Aka ile birlikte başrolde yer alıyor.

Filmdeki rolünün etkisinden çıkamayan oyuncu, röportajlarında gözyaşları ile dikkat çekerken, oyunculukta bu noktaya gelmesinin altında da bir aile dramının yaşandığı ortaya çıktı.

Annesini beş yaşındayken terk eden babasından bahseden Selin Şekerci, ondan görmediği sevgiyi oyunculuk ile elde ettiği başarıdan sonra aldığı alkışlarla telefi etmeye çabalıyor.

Baba sevgisini yüreğinin en derin noktasında bile hisseden Selin Şekerci, bir aile dramının kendisini başarıya nasıl taşıdığını şu sözlerle anlattı:

“İyi ki vardın, çünkü ben annem sayesinde buradayım. Benim hayatı oynayarak baş etmemi sağlayan senin yaşattığın şeyler oldu. İyi ki onları yaşamışım, iyi ki senin sayende oynayabilmeyi öğrenmişim. Senden alamadığımı başkalarından, alkışlardan alabilmek için bu mesleği ciddiye almışım. Galiba babam olmasaydı bu mesleği yapamazdım. O yüzden hayatımda var olmasının böyle bir sebebi var. İyi ki de vardı.”

Selin Şekerci, son dönemin ismi başarılarla anılan oyuncularından birisi ve geniş bir hayran kitlesine sahip.

Baba sevgisine hayret büyümesi nedeniyle oyunculuk mesleğini ciddiye alıp, başarı elde ederek sevilme, takdir görme ve alkışlanma arzularını karşılıyor. Bir aile dramının bir insanın hayatta başarılı olmasında en büyük motivasyon kaynağı olması hali de hayatın bir gerçeği olarak dikkatlerden kaçmıyor.