Ana sayfa Dizi Haberleri İki büyük talihsizlik sonrası, yeni dizisi öncesi Burçin Terzioğlu’nun şanssızlığı ‘yok artık’ dedirtti!

İki büyük talihsizlik sonrası, yeni dizisi öncesi Burçin Terzioğlu’nun şanssızlığı ‘yok artık’ dedirtti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu, bir süredir televizyon ekranında aradığı gibi bir proje bulamadı. İyi hikayeler çıktı ve güçlü deneyimler için oyuncu setlerde bulundu ama istenilen başarılar gelmedi.

Poyraz Karayel dizisi 2015 ile 2017 yılları arasında yayınlandı ve bu dönem Burçin Terzioğlu için popülerliğinin zirveye çıktığı dönemdi. Fakat sonrasında oyuncunun rol aldığı yapımlarla ilgili hep sıkıntılar konuşuldu.

Engin Altan Düzyatan ile birlikte Kurşun isimli dizide başrolde yer alan Burçin Terizoğlu, muhtemelen birçok kişinin artık hatırlamadığı Leyla rolünde başarılı performans ortaya komuştu. Hakan Muhafız dizisinde Rüya olarak beğenilen, ardından Hükümsüz isimli dijital dizide Esma karakteri ile ilgi gören oyuncu, televizyonda ikinci büyük talihsizliği de Yalancı isimli diziye 2021 yılında yaşadı. Bu sefer Salih Bademci ile başrolde buluşan Burçin Terzioğlu, reytinglerin düşük olması nedeniyle 10 bölüm ekranda kalabilen proje ile bir şanssızlık daha yaşadı.

İki büyük talihsizlik sonrası, yeni dizisi öncesi Burçin Terzioğlu'nun şanssızlığı 'yok artık' dedirtti! 2

Şimdi de Burçin Terzioğlu’nun yeni bir diziye başlayacağının heyecanı hayranlarını sardı. Ünlü oyuncu, Sarmaşık Zamanı isimli dijital dizi projesinde Ezgi karakteriyle yerini alacak. Onur Tuna, Hazal Türesan, Yiğiz Kirazcı, Emel Çölgeçen, Emre Karayel, Tilbe Saran gibi oyuncularla başrolü paylaşan Burçin Terzioğlu için bir talihsizlik de dizinin çekimlerinin hemen öncesinde yaşandı.

Basına yansıyan haberlere göre oyuncunun evde düşmesi sonucunda ayağından sakatlandığı ve setteki çalışmaların da bu nedenle ileri bir tarihe alındığı belirtiliyor.

Burçin Terzioğlu için yeniden sete çıkma ve hayranlarını heyecanlandırmaya hazırlandığı bir dönemde yaşanan sakatlık büyük talihsizlik olarak değerlendiriliyor.

Ünlü oyuncunun düzelene kadar Sarmaşık Zamanı isimli Bein Connect platformu için hazırlanan dizinin çekimleri bekletilecek.

Bir sitede işlenen cinayet ve ardından gelişen olayları konu alan Sarmaşık Zamanı isimli dijital dizi projesi yine heyecanı yüksek bir hikaye olarak dikkatleri çekiyor.