Ana sayfa Dizi Haberleri Yapımcı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin yeni dizi başarısı Leylifer ile gerçekleşti!

Yapımcı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin yeni dizi başarısı Leylifer ile gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Leylifer isimli yeni dizi için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Dizinin 120 bölümünün çekimleri tamamlandı ve ekip de yeni yıl öncesinde yapımcı Kadir Doğulu’nun davetiyle yemekte bir araya geldi. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin kurdukları Alim Yapım isimli şirketin günlük dizisi projesi olarak bilinen Leylifer için uzun süredir çalışmalar devam ediyor.

Metin Balekoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin senaristi ise Nihan Eren olmuştu. Camila Duarte Çakır ve Can Verel’in başrolünde yer aldığı Leylifer dizisi için güzel gelişmeler var. Meksikalı bir genç kadının bir Türk ailesiyle yaşamaya başlaması ile gelişen olayları anlatan Leylifer dizisi için ekip Haziran ayında çekimlere başlamıştı. Aradan geçen 6 aya yakın sürede 120 bölümün çekilmiş olduğu ortaya çıktı.

Leylifer’in yurt dışında yayınlandığını ve çok başarılı olduğunu anlatan Kadir Doğulu, “Yurt dışındaki başarısı bizim için çok değerli. Orada da çok başarılı oldu. Yakında Türk televizyonlarında görmeyi umut ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Camila Duarte Çakır, dizinin başrol oyuncusu ve çok mutlu olduğunu söyledi. Çakır, “Mutluyum, deli gibi çekiyoruz. 120 bölüme geldi. İnşallah yakında herkes izleyecek, herkes sevecek. Çekimlerde bayağı eğleniyoruz” diye konuştu.

Sette çok keyifli anlar yaşadıklarını ifada eden Camila Duarte Çakır, her şeyden memnun olduğunu ve hikayenin de çok güzel olduğunu, herkesin seyretmesini arzu ettiğini belirtti.

Aziz isimli Türk gencinin İspanya’da Meksikalı Meryem ile tanışması ile gelişen olaylar, onların Türkiye’ye gelişi ve evlenmeleri ile bambaşka bir noktaya sürükleniyor.

Bir Türk aile yapısı içine giren Meryem karakterinin yaşadıklarının anlatıldığı Leylifer isimli dizide Burak Sarımola, Berna Keskin, Pervin Balcı, Gözde Birkan, Ece Şahin gibi isimler de bulunuyor.

Başrol kadın oyuncusu olarak yakında çok konuşulacak bir isim olarak gözüken Camila Duarte Çakır, dizinin herkesi etkileyebilecek bir hikayesinin olduğundan bahsetti. Oyuncu, “Gerçek hayat hikayesi. Herkes onu hissedecek. Benim karakterim, bayağı çok şey yaşayacak. Meksika’dan bir anneyi, İspanya’da yaşıyor. Bir Türk adamla evleniyor, sonra 2 çocuk yapıyorlar. Sonra İstanbul’a dönüyorlar, kocamın kardeşi de evleniyor. Bir sürü şeyler oluyor ve mecburen İstanbul’da kalıyor” diyerek dizinin hikayesi ile ilgili bazı detayları anlattı.

Kadir Doğulu’nun da dizinin hikayesinde konuk oyuncu olarak yer aldığı ortaya çıktı.

Can Verel de dizinin başrol erkek oyuncusu olarak öne çıkıyor. Dizinin setinde çok huzurlu bir ortam bulunduğunu ve bunun sahnelere de yansıdığını anlatan oyuncu, “Çok huzurlu, çok keyifli bir setimiz var, çok mutluyuz” şeklinde konuştu.