Ana sayfa Sosyal Medya Selin Şekerci’nin göz yaşlarının altında, hayatlarına dokunduğu insanlar var!

Selin Şekerci’nin göz yaşlarının altında, hayatlarına dokunduğu insanlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yönetmen Çağan Irmak imzasını taşıyan Sevda Mecburi İstikamet isimli yeni sinema filminin galası önceki gün gerçekleştirildi. Filmin 6 Ocak’ta vizyona girmesiyle birlikte meraklı izleyiciler de sinema salonlarını doldurdu.

Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı film çok duygusal bir hikaye. Filmde çok duygusal sahnelerde yer alan Selin Şekerci, Suna karakterinin etkisinden çıkamadı. Aslında oyuncuyu bu kadar duygulandıran şey oyunculuk mesleği üzerinden insanların hayatlarına dokunabilmesi etkiledi.

Selin Şekerci, röportaj yaparken bile gözyaşı dökecek gibi bir hale geldi ve sesi de titredi. Oyuncu, mesleğine olan sevgisini de içeren sözleriyle de dikkat çekti.

Selin Şekerci, şöyle konuştu: “Ben yaptığım meslek ile ilgili çok mutluyum. İyi ki bu mesleği seçmişim. Bazı oynadığın roller vardır bu ilkeye sebep olurlar. Bu iş gerçekten öyle oldu. Bu süreçte her şey çok güzel ve ferah gittiği için sakin ve mutluydum. İnsanların karşısına çıkınca çok duygulandım. İyi ki bu mesleği yapıyorum, iyi ki insanların hayatlarına dokunabiliyorum.”

Arkadaşlarından güzel eleştiriler aldığını ve bundan çok mutlu olduğunu anlatan Selin Şekerci, filmin tanıtım buluşmasında çok duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı.

Röportaj yaparken bile sesi titreyen oyuncu, Sevda Mecburi İstikamet filminin kendisini ne kadar çok etkilediğini de ortaya koymuş oldu.