Ana sayfa Sosyal Medya Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun’un Leyla’sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor!

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun’un Leyla’sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay –Bir zamanların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun’un yeniden çekileceği haberi tabiri caizse dizinin hayranlarını sevinçten çıldırttı. Dizinin fanları şimdi yeni bölümlerin bir an önce Exxen ekranlarında yayınlanmasını bekliyor.

Dizinin eski kadrosunun aynısı neredeye tamamlandı. Bir tek Erdal Bakkal’ı canlandıran Cengiz Bozkurt’la ilgili bazı problemler vardı. Ancak yönetmen Onur Ünlü’nün Cengiz Bozkurt’u yeniden ekibe dahil olmaya ikna etmesiyle kadro neredeyse tamamlandı.

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun’da yine Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Ahmet Mümtaz Taylan ve Cengiz Bozkurt rol alacak. Ancak esas kadın karakter Leyla’yı kimin canlandıracağı henüz belli değil.

Bu da izleyicilerde büyük bir soru işaretine yol açtı. Leyla ile Mecnun ilk yayınlanmaya başladığında Leyla’yı Ezgi Asaroğlu canlandırıyordu. Ali Atay ve Ezgi Asaroğlu son derece uyumlu bir çift olmuştu. Ancak ilk Leyla 30. bölümde trafik kazasında hayatını kaybedince esas kadın yine Leyla ismiyle Melis Birkan olmuştu.

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 13

Şimdi en büyük soru işareti yeni Leyla’nın kim olacağı. İzleyicilerin gönlü yine Ezgi Asaroğlu’ndan yana. Ancak ortaya atılan başka ilginç isimler de var. Bu isimlerden biri Hazal Kaya… Ali Atay’ın eşi olan Hazal Kaya, izleyicinin Leyla karakterinde görmek istediği isimlerden biri. Bir diğer isim de Aslı Enver. Ali Atay, 2015 yılında yayınlanan Mutlu Ol Yeter dizisinde Aslı Enver’le birlikte rol almıştı. Dizi yedi bölüm yayınlandıktan sonra yayınlan kaldırılmıştı.

Leyla İle Mecnun dizisinin yeni versiyonunun çekimlerinin 26 Haziran’da başlayacağı konuşuluyor. Bakalım yapım ekibi yeni Leyla için hangi oyuncuyu seçecek?

İzleyicilerin yeni Leyla karakteriyle ilgili sosyal medya yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 14

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 15

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 16

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 17

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 18

Yeniden çekilecek Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı kim olacak? Ortada ilginç isimler dolaşıyor! 19