Ana sayfa Dizi Haberleri Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde Onur Dikmen izleyicilere bambaşka duygular yaşatacak!

Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde Onur Dikmen izleyicilere bambaşka duygular yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinde Metin karakterini canlandıran isim Onur Dikmen… Beren Gökyıldız’ın başrolünde yer aldığı dizi, hafta içi öğleden sonra Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Günlük dizi formatında yayınlanan Yeşil Vadi’nin Kızı dizisi hem dram yüklü bir hikayeye sahip hem de umut ve eğlence dolu sahneleriyle de izleyicilere farklı gelecek bir yapım konumunda.

Melissa ve Metin karakterlerinin yollarının kesişmesi ile birlikte hikaye izleyicileri çok farklı duygulara sürükleyecek.

Onur Dikmen, “Dizimiz çok sıcak bir hikaye. Yetiştirme yurdunda yaşamış, sonradan bir aile edinmiş küçük bir kızımız var. Adı Melissa. Yeni ailesi ile arasında yaşadığı sıkıntılardan dolayı, bir şekilde Metin’in merceğine giriyor. Metin de Mahinur’un birlikte yaşadığı hayata dahil oluyor ve macera başlıyor” diyerek dizi hakkında detaylar verdi.

Melisa ile Metin karakterlerinin duygu yüklü hikayesinin nereye doğru ilerleyeceğini izleyiciler çok merak edecek.

Metin karakteri hakkında bilgiler veren Onur Dikmen, şu açıklamayı yaptı: “Metin küçük yaşta bir travma yaşamış, ailesini kaybediyor. Bunun verdiği handikaplar var. Hayata karşı biraz geride duruyor, düzen ve istikrar arayışı var. Tabii hayatına Melisa’nın girmesi ile bambaşka yeni duygular giriyor ve Metin’in de değişip, dönüştüğünü görüyoruz.”