Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev’i Müjde Uzman için dizi setleri düşündüğünüzden daha zor!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev’i Müjde Uzman için dizi setleri düşündüğünüzden daha zor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en başarılı dizilerinden birisi olan Kızılcık Şerbeti, gündeme damgasını vuran bir proje oldu. Dizinin hikayesinde Alev karakteri de çok tartışılan bir dizi karakteri olarak öne çıktı. Müjde Uzman da Alev karakteri ile birlikte kariyerinde yeni bir çıkış sürecinin içine girdi. Birçok dizi hayranının sahnelerini heyecanla beklediği Alev karakteri ikinci sezonda da Kızılcık Şerbeti dizisinin belirleyici isimlerinden birisi olacak.

Müjde Uzman’ın bu rol ile yeniden ekranlara dönüşü, sosyal medya ve google ortamında hayranlarının meraklı paylaşımlarına da neden oldu. Oyuncu, kendisi hakkında en çok merak edilen konularla ilgili youtube ortamında katıldığı programda bilgiler verdi.

Müjde Uzman, 1984 doğumlu olduğunu ve 38. yaşının içinde olduğunu ifade etti. Oyuncu burnunun estetik olduğunu da açıkladı.

Eskişehirli olduğunu ama İstanbul’da dünyaya geldiğini anlatan Müjde Uzman, Halka İlişkiler bölümünden mezun olduğunu anlattı. Terazi burcu olduğunu anlatan oyuncu, doğum gününü vücuduna dövme olarak kazıttığını da belirtti.

Eski halleri ile ilgili yapılan aramalara da göndermede bulunan oyuncu, “Eski hallerim… Eskiden bana güzel gelen tatlı hallerim ile ‘artık ne garipmişim’ dediğim hallerim var. Herkesin de yaşadığı bir şey. Sadece sizin fotoğraflarınız o kadar çok yok, benim var” dedi.

Müjde Uzman, dünya vatandaşı olduğunu, gerisinin de boş olduğunu ifade etti.

Sunuculuğun kendisine daha çok keyif verdiğini ifade eden Müjde Uzman, “Daha iş kontrolünde istediğin gibi konuşuyorsun, o güzel bir şey” dedi.

Filmde oynamanın oyuncuya daha fazla özgürlük alanı verdiğinden bahseden Müjde Uzman, dizilerin ise daha zor olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Filmde daha özgürsün, daha kısa bir süre daha uzun vakitler ayırarak, daha özenerek yapabiliyorsun. Burada en tekniği ve en zoru dizi. O yüzden film daha keyifli.”