Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Yeşim Arpat yorumladı; “Mart ayındaki gezegen hareketleri Kova Burcunu nasıl etkileyecek?”

Yeşim Arpat yorumladı; “Mart ayındaki gezegen hareketleri Kova Burcunu nasıl etkileyecek?”

tarafından sevda

Yeşim Arpat youtube kanalında, Mart ayının astrolojik gündemini yorumladı. Bu ay, 6 Mart’ta Yeniay ve 21 Mart’ta Dolunay olduğunu ayrıca, Merkür gerilemesi yaşanacağını ve 21-31 Mart tarihleri arasında ise Merkür ve Neptün kavuşumu gerçekleşeceğini belirten astrolog, bu hareketlerin tüm burçlara etkisini yorumladı. Uyarı ve tavsiyeleri, astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip edilen Yeşim Arpat, Kova burcu için şunları söyledi;

Sevgili Kovalar, Yeniay 2. evinizde. Para, bütçe, alım ,satım konularında yenilikler söz konusu olacak, yeni bir gelir kapınız olabilir. Ancak bu konularda kaygılı olabilirsiniz veya aileden birisinin  iyiliği adına da bir takım harcamalar yapabilirsiniz.

Dolunay 9. evinizde olacak yani eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili bir karar dönemindesiniz. Kararlarınızı alırken üzerinde detaylı düşüneceksiniz. 5-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Merkür gerilemesi ise para harcama konusunda bir takım ertelemelere neden olabilir.  Ama bu gecikme iki haftalık bir dönemi kapsayacak tedirgin olmamanızı öneririm.

Ayın son 10 gününde yaşanacak Merkür’ün Neptün ile kavuşumu size hissi kararlar aldırabilir bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Venüs, Mart’ta sizin burcunuzdan geçiyor, kendinizi rahat ve iyi hissedecek, sosyal çevrenizde popüler olacaksınız. Gönül ilişkilerinizde ise şanslı bir dönemdesiniz ayrıca güzelliğinize de vakit harcamak isteyeceğiniz bir dönem olacak.