Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Zeynep Turan’dan Mart Aylık Burç Yorumları

Zeynep Turan’dan Mart Aylık Burç Yorumları

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, youtube’daki kanalında takipçilerine burçlarla, astrolojiyle, gezegenlerle ilgili bilgiler sunmaya devam ediyor. Burçların hayatımıza etkilerini en iyi yorumlayan isimlerden olan Zeynep Turan, youtube kanalındaki son videosunda Mart ayı için tüm burçlar hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Zeynep Turan, Mart ayında gökyüzünün gündeminin çok yoğun olduğuna dikkat çekti. Turan, Mart ayı burç yorumlarında her burç için detaylardan bahsetti ve mart ayı için reçete yaptı. Tüm bunları Videodan izleyebilirsiniz.

Zeynep Turan’ın takipçilerine mesajları ise şu şekildeydi:

“7 yıllık anlatılarımın sonuna geliyorum. Biliyorsunuz son yıllarda sizlere sürekli 7 yıllık yeni bir süreçten bahsediyorum. Artık bu 7 yıllık sürecin sonuna geldik. Devrim gezegeni #Uranüs kırmızı ışığı yaktı ve 6 Mart #2019’da burç değiştirmek için startı verdi. Bizler ise etkilerini çoktan hissetmeye başladık.

Mart ayının gökyüzü gündemi oldukça yoğun olmakla beraber birçok öğretisi ile hayatımıza girecek. Aman diyeyim #Mart ayı dert ayı olmasın. :) Videomda sizler için mart ayının reçetesini hazırladım.

İzleyin, izlettirin hatta ara sıra dönüp tekrar tekrar izleyin. Mart ayını çok daha iyi anlayacaksınız.

Hiç merak etmeyin mart ayında da her #perşembe sizlerle olacağım.

Kendinize iyi bakın.
Güzel yüreğinizden öpüyorum. “