Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziyle fark edilen büyük değişimi!

Yeşim Ceren Bozoğlu’nun diziyle fark edilen büyük değişimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, birbirinden farklı yapımlarda sergilediği başarılı performanslar ile etkileyici bir kariyere sahip.

En son geçen sezon Kuruluş Osman dizisinde Hazal Hatun karakterini canlandıran oyuncu, özellikle O Hayat Benim isimli dizideki Nuran karakteri ile çok dikkat çekmişti. Nuran karakteri için kilo alan ve görüntüsü bir hayli değişen oyuncu, 2015 yılında ayrıldığı projeden sonra yeniden eski haline dönmek için çok çaba harcadı.

Kalbimdeki Deniz dizisindeki Fikriye, Yüzleşme dizisinde Zümrüt karakterlerinin ardından Kuruluş Osman ve şimdi de Annemizi Saklarken isimli dizide yer alan oyuncu, imajıyla da dikkatleri çekiyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziyle fark edilen büyük değişimi! 8

Geçen hafta Star TV ekranında başlayan Annemizi Saklarken isimli projede Füsun karakterini canlandıran oyuncu, zayıflamış ve bazı fiziksel değişikler geçirmiş haliyle herkesin dikkatini çekti.

Görüntüsü ile hayranlarının şaşırtan oyuncunun, fiziksel durumu dışında yetenekleriyle diziye fark kattığını da belirtmek lazım.

Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı dizinin hikayesi farklı ve ilgi çekici. Ancak dizinin ilk bölüm reytingleri düşük gelince hikayeyi beğenenler bir hayli üzüldü. İlerleyen bölümlerde reytinglerin artması yönünde güçlü bir beklenti var.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da dizinin tanıtımlarını yapıyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziyle fark edilen büyük değişimi! 9

Oyuncuya hayranlarından büyük bir ilgi var ve her paylaşımı da binlerce beğeni alıyor.