Ana sayfa Dizi Haberleri Yeter dizisinden izleyiciye büyük eziyet

Yeter dizisinden izleyiciye büyük eziyet

tarafından ker_def

yeter5

Nasıl? Dağıldınız mı? Biraz girift olabilir ama daha bitmedi. Benim anlatmaya üşendiğim bir takım başka konular da var, örneğin Yekta ve Aylin evde uyurken hırsız girdi. Hırsızlık hemen polis tarafından çözüldü, Yekta mallarına kavuştu, bu sırada hırsızın Aylin’in mücevherlerini sahte olduğu için almadığını öğrendi. Bunu öğrenince tabii çok sinirlendi ve mücevherleri okutan Aylin’den hesabını sormaya, burnundan fitil fitil getirmeye karar verdi.
Yekta’nın bir erkek kardeşi daha olduğunu, bu iki kardeşin alkolik bir babanın yanında yetiştiğini zor bir çocukluk geçirdiklerini falan da öğrendik. Yekta’nın kardeşinin görevi ise para karşılığı Aylin’i takip etmek.
Dizinin başlarında Aylin ve Yekta’nın oğlu mini psikopat Kaan, okulda kendisine saygısızlık ettiği için arkadaşı Defne’yi çöp poşetine atmak gibi faaliyetler içindeydi. Evde fazla kalabalık yapınca, baş psikopat babası annesini cezalandırmaya karar verdi ve kendini yatılı okulda buldu. Annesi, bir gün evin içinde çocuğunu ararken bulamayınca her zaman gittiği okulundan kaydının alındığını öğrendi. Epey sonra ise, kocasından çocuğun yatılı okula verildiğini öğrendi.