Ana sayfa Dizi Haberleri Yetkililere soruyoruz! Reytinglerde ve sosyal medyada başarılı giden Maraşlı’yı neden bitiriyorsunuz?

Yetkililere soruyoruz! Reytinglerde ve sosyal medyada başarılı giden Maraşlı’yı neden bitiriyorsunuz?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in paylaştığı ATV dizisi Maraşlı dün akşam 23. bölümüyle ekrana geldi. Maraşlı, 26. bölümü ile birlikte final yapacak. 12 Temmuz tarihinde son kez ekrana gelecek olan dizide sadece 3 bölüm kaldı.

Bugüne kadar reytinglerde çok da iyi gitmeyen ve bu yüzden final yapmasına karar verilen Maraşlı dizisi dün akşam yayınlanan bölümü oldukça iyi bir sonuç aldı. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Maraşlı dün akşam reytinglerde Total’de ikinci, AB’de ise üçüncü sırayı kaptı.

Yetkililere soruyoruz! Reytinglerde ve sosyal medyada başarılı giden Maraşlı'yı neden bitiriyorsunuz? 8

Maraşlı dizisi sosyal medyada da çok başarılı gidiyor. Her hafta listenin üst sıralarında yer alan dizi Mahur ve Celal’in aşkıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Bu durumda herkes aynı soruyu soruyor: Hem reytinglerde hem de sosyal medyada bu kadar iyi giden bir diziyi neden bitiriyorsunuz?

Ancak tüm bunlara rağmen yapım şirketi ve kanal, Maraşlı dizisinin final yapmasında kararlı gibi görünüyor. İzleyiciler ise her şeye rağmen umutlu. Sosyal medyada yapımcıların, dizinin son bölümlerinin reytingine göre fikirlerini değiştirebileceği, belki de final yerine sezon finali yapacağı konuşuluyor.

Yetkililere soruyoruz! Reytinglerde ve sosyal medyada başarılı giden Maraşlı'yı neden bitiriyorsunuz? 9

Son verilen kararla yayın günü değiştirilen ve salı akşamına alınan Maraşlı dizisinde ne olacağı hala belli değil. Ancak dizinin ve oyuncuların hayranları inatla umudunu kaybetmiyor. Kim bilir belki de dizi, son reytinglerden sonra bir sürpriz yapar ve final kararı sezon finaline değiştirilir.

Maraşlı’nın dün akşam yayınlanan 23. bölümünde Celal, Mahur’a evlenme teklifi etti. Celal’in çocukluğunu hatırlayarak kahrolduğu sahneler ise Burak Deniz’in başarılı oyunculuğuyla birleşince ortaya çok etkileyici anlar çıktı.