Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan, Züleyha’ya o kadar aşık ki silah bile umurunda olmuyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan, Züleyha’ya o kadar aşık ki silah bile umurunda olmuyor!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 4. Sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Perşembe akşamları merakla beklenen, sadık bir izleyici kitlesine sahip dizide yavaş yavaş finale doğru geliniyor.

Son bölümlerinde heyecanın iyice arttığı dizide geçen hafta Hakan’ın gerçek kimliğini öğrenen Züleyha onu kendisinden uzaklaştırsa da bir şekilde yine tüm yollar sevdiği adama çıktı. Hakan ile tüm ilişkisini koparmak isteyen Züleyha, Fikret ile Hakan’ın şirketteki hisselerini almasını konusunda anlaştı ancak Hakan hisselerini satmayı kabul etmedi

Hakan’ı arabasıyla giderken eli silahlı ve maskeli adamlarla kaçırtan Züleyha, karşısında sevdiği kadını görünce çok şaşırdı. Hakan’a bir çanta dolusu para teklif eden Züleyha, hisselerini satmasını ve Çukurova’yı terk etmesini istediği Hakan’a silahını doğrultarak bir seçim yapmasını istedi.

Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan, Züleyha’ya o kadar aşık ki silah bile umurunda olmuyor! 7

Yayınlanan bu hafta yayınlanacak 129. Bölüm ile ilgili yayınlanan ilk fragmanda Demir’i öldürmediğini söyleyen Hakan, Züleyha’nın teklifini kabul etmedi. “Sana zarar vermek gibi bir niyetim asla yoktu” diyerek aşkını bir kez daha ilan eden Hakan, Züleyha’yı sözleriyle zorlayınca sahne Hilal Altınbilek’in elindeki tabancadan çıkan bir el ateş sesiyle noktalandı.

Bu sırada Çolak tüm bu yaşananları Çukurova’daki iktidarını sağlamak için bir fırsat olarak görüp Betül üzerindeki baskısını artırarak, Züleyha’yı icraya verdi. İcra görevlileri hiç vakit kaybetmeden soluğu konakta alırlar.

Dün yayınlanan ikinci fragmanda ise Hakan, Züleyha’ya konağa gelen icradan kurtarmak ve borcunu ödemesi için para veriyor. Züleyha ise Hakan ne yaparsa yapsın onu hayatından çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Yeni tanıtım Kerem Ali’nin kaçırılmasıyla sona eriyor.

“Bir Zamanlar Çukurova” yeni bölümüyle 24 Mart Perşembe 20:00’de Atv’de yayınlanacak.