Ana sayfa Sosyal Medya Yıldıray Şahinler, Müge Boz, Tolga Tekin… Akıncı dizisi neden önemli, bir de onlardan dinleyin!

Yıldıray Şahinler, Müge Boz, Tolga Tekin… Akıncı dizisi neden önemli, bir de onlardan dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Akıncı dizisi bugüne kadar Türk ana akım medya tarafından deneyimlenmemiş bir konsepti barındırıyor. Fantastik bir kahramanlık hikayesi olan dizide çok iyi bir oyuncu kadrosu buluştu. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi başrollerde yer alıyor ama geri planda Yıldıray Şahinler, Müge Boz, Tolga Tekin, Didem İnselel, Erkan Bektaş, Serhan Onat gibi güçlü isimler de var.

İlk iki bölümü yayınlanan Akıncı, reytinglerde de farklı bir durum yaşadı. İlk bölüm çok iyi oranlar geldi ama ikinci bölümde ciddi bir düşüş yaşandı. Şimdi de 15 Ocak’ta yayınlanacak olan 3.bölümün reytingleri merakla bekleniyor. Dizinin oyuncuları ise kendilerinden emin konuşuyor…

Dizi TV’ye açıklamalarda bulunan Yağız karakterine hayat veren Serhan Onat, “Biz yaklaşık 4-5 aydır bu proje ile ilgili çalışıyoruz. Çok yoğun set sürecinden geçtik ve hala da devam ediyor” diye konuştu. Aylin karakterine hayat veren Didem İnselel ise projenin sıra dışı ve denenmemiş bir tür olduğunun altını çizdi. Usta oyuncu, “Sıra dışı, denenmemiş, farklı ve ekstra emek bir iş olduğu için hepimizin de heyecanı o derecede fazla” dedi.

Dizinin Orhan’ı olarak izlediğimiz Tolga Tekin de projenin zorluklarına dikkat çekti. Aksiyon sahnelerinin bol olduğu bu yapımın yoğun emek gerektirdiğini de belirten Tekin, şöyle konuştu: “Aksiyon sahneleri çok fazla olan bir iş. Çok yoğun çalışıyoruz tabi. Çok zevkli ve heyecanlı gidiyor.”

Beste karakterine hayat veren isim ise Müge Boz. Ünlü oyuncu ikiz bebeklerinin dünya gelmesi nedeniyle bir süredir setlerden uzakta kalmıştı. Akıncı ile yeniden dizi setlerine dönüş yapan Müge Boz, “Senaryoyu okurken, bir yandan da onun çekildiği zaman ve izlerken nasıl olacağını da gözümde canlandırmaya çalışıyorum. O aksiyon sahneleri beni çok etkilemişti. Çok şaşırmıştım, çok sevilmiştim. Her şeyin ince elenip sık dokunduğu, bütün o aksiyon sahnelerinin gerçekten hakkının verildiğini gördüğüm bir projenin içinde yer aldığım için” ifadelerini kullandı.

Dizide Kemal karakterini canlandıran Erkan Bektaş da çok güzel bir kadronun oluştuğunu ve çekimlerin zevkli geçtiğini anlattı.

Yıldıray Şahinler, kötü karakterler ile hatırlanan bir isim. Akıncı dizisinde de Cevdet isimli yine bir kötü adama hayat veriyor. Kötü karakterleri oynamaktan hiç korkmadığını belirten Şahinler, “Hem iyi hem kötü yanları olan hem doğruları hem yanlışları olan insan hepimiz gibi hakiki insan oluyor.Çok renkli, çok değişik bir karakter. Bugüne dek oynadıklarımdan çok farklı. Seyircinin de ilgisini çekecek sürprizlerle dolu bir adam” dedi.