Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisine çok güvenen Şükrü Özyıldız, büyük bir hata mı yaptı?

Akıncı dizisine çok güvenen Şükrü Özyıldız, büyük bir hata mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmaya başlayan Akıncı dizisinin ilk iki bölümü izleyicilerle buluştu. Büyük bir tartışmanın da yaşandığı anlara şahitlik ettik. Sosyal medyada diziyi övenler ile eleştirenler arasında adeta iki farklı kamplaşma yaşandı.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisi için büyük bir emek ortaya konuldu. Ağustos ayından bu yana titiz bir çalışma yürütüldü. 1 Ocak 2021 itibari ile de izleyicilerle buluşma sağlandı. İlk bölüm çok iyi reytingler aldı ve herkesi de fazlasıyla şaşırttı. Atv için çok doğru bir karar gibi geldi. Ancak ikinci bölüm reytingleri bir hayli düşük gelince, Akıncı dizisi için kafalar da karıştı.

Cuma rekabetinde çok iddialı diziler var ve Akıncı da bunların arasında reyting peşinde koşuyor. Ancak ikinci bölüm reytingleri eğer artmaz ise atv adına büyük bir fiyasko da olabilir. 5-6 reytingler alan dizinin 3’lü oranlara kadar düşüşü, izleyicilerin beklediklerini bulamadıkları anlamına da geliyor.

Ayrıca dizinin günü konusunda da farklı görüşler var. atv, Hercai’yi Pazar gününe almasa ve direkt Akıncı’yı Pazar akşamları yayınlasa çok daha iyi olabilir miydi? İşte bu soru sorulmaya başlandı. Şükrü Özyıldız ise yaptıkları işten çok emin… Oyuncu, iyi bir karşılık alacağına inanıyor.

atv, ana akım medya içinde fantastik bir diziyi yayınlama kararı alarak büyük bir risk altına girdi. Tüm ekip de aslında bunun farkında. Şükrü Özyıldız, Dizi TV programına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Heyecanla karışık, korku, coşku… Bütün o duyguları hissediyorum, kendi içimde.. Ama birinin bunu yapması gerekiyordu. Arkada da çok iyi bir ekip var. Her şey çok işin ehli insanlardan geçiyor her aşama. O yüzden yapılacaksa bu şekilde yapılırdı. Ben, çok da iyi bir karşılığının olacağını düşünüyorum. Seyircinin ve Türkiye’nin gözünde…”

Oyuncu yaptığı işten ve birlikte çalıştığı ekipten emin. Ancak reytinglerin de bunu desteklemesi şart. 15 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan Akıncı’nın 3. bölüm reytingleri bu noktada büyük bir önem taşıyor. Bakalım, Şükrü Özyıldız’ın izleyiciden beklediği o karşılık gelecek mi?

Dizinin 3.bölümü için beklentiler yüksek. 3. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Videodan Akıncı dizisinin 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak 3. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.