Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar dizisinin reytingini görenler gözlerine inanamadı!

Son Nefesime Kadar dizisinin reytingini görenler gözlerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle geçen hafta buluşan Son Nefesime Kadar çok iyi bir açılış yapmamış olsa bile ortalamalara yakın reytingler elde etmişti.

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dizi, BAFTA Ödüllü Happy Valley isimli BBC dizisinin uyarlaması olarak ortaya çıktı. Nurgül Yeşilçay’ın bir kasabada Mihri isimli komiseri canlandırdığı dizinin bu hafta reytinglerini yükseltmesi bekleniyordu.

Ancak gelen sonuçlar o kadar düşük ki, geçen haftaya göre neredeyse izleyicilerin yarısı uçup gitmiş… Son Nefesime Kadar dizisi ikinci bölümü ile çok kötü bir reyting sınavı verdi.

Hiçbir kategoride 3’lü oranları bile bulamayan dizinin tüm kişiler kategorisinde on altıncı olması, AB’de on ikincilik elde etmesi ve ABC1’de de on beşinci sırada yer alması şaşılacak bir durum.

Hikayesi çok etkili olmasına rağmen, kurgu noktasında izleyicilere heyecan vermeyen bir düzen olduğu yönünde eleştiriler sosyal medyada yer almaya başladı. Dizinin izleyenleri heyecanlandırmıyor oluşu, hikayeden değil de anlatım tarzından kaynaklanıyor. Dizinin önümüzdeki haftalarda bu sıkıntıyı gidermemesi durumunda işler daha da karışabilir.

Son Nefesime Kadar dizisi için kritik süreç başladı ve Fox TV’nin bu sezon birçok diziyi 6. bölümü bile görmesine izin vermeden yayından kaldırdığı gerçeğini de ifade etmek gerekiyor.