Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız’ın Lady Diana kombini Yasak Elma’yı TT yaptı!

Yıldız’ın Lady Diana kombini Yasak Elma’yı TT yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma son hız devam ediyor. Özellikle geçen hafta reytinglerde büyük bir yükseliş yaşayan dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin giydiği Lady Diana kombini diziyi Twitter’da gündemde bir numaraya taşıdı.

Beşinci sezonuna ortalama reytinglerle giren ancak geçen hafta yaşadığı yükselişle büyük başarı elde eden Fox TV dizisi Yasak Elma, pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin dün akşam 115’inci bölümü yayınlandı. Yeni bölüm tüm kategorilerde ikinci olarak ATV dizisi Kalp Yarası’nı tahtından etti.

Yıldız'ın Lady Diana kombini Yasak Elma'yı TT yaptı! 10

Dün akşam yayınlanan bölüme ise Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin giydiği kıyafet damgasını vurdu. Siyah omuzları açık tuvalet ve boynunda inci kolyesiyle Lady Diana’nın giydiği kıyafetin tıpatıp aynısı Yıldız’ın üzerindeydi.

Bu ayrıntı elbette izleyicilerin gözünden kaçmadı. Dizinin hayranları Lady Diana ve Yıldız’ı yanyana getirerek fotoğraflar paylaşırken, Eda Ece’nin bu halini ne kadar beğendiklerini de dile getirdiler. Eda Ece’nin bu kıyafeti Yasak Elma’nın bir anda Twitter’da gündem olmasını sağladı.

Murat Aygen’in canlandırdığı Çağatay’ın, karısı Yıldız’ı aldattığının ortaya çıkması ve Yıldız’ın intikamı dizinin en çok konuşulan konularından biriydi. Reytinglerde hızlı bir yükseliş yaşayan ve başarısını sürdüren Yasak Elma’nın önümüzdeki günlerde de bu başarıyı devam ettirip ettirmeyeceği merak konusu.

Yıldız'ın Lady Diana kombini Yasak Elma'yı TT yaptı! 11

Yıldız'ın Lady Diana kombini Yasak Elma'yı TT yaptı! 12

Yıldız'ın Lady Diana kombini Yasak Elma'yı TT yaptı! 13