Ana sayfa Sosyal Medya Yılın aşkı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilk kez böyle görüntülendi; el ele, göz göze, gönül gönüle!

Yılın aşkı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ilk kez böyle görüntülendi; el ele, göz göze, gönül gönüle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkı, 2021 yılının başlarında magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkilinin bir süredir birlikte olduğu ama bunu kısa da bir süre olsa gizleyebildikleri de görülmüştü… Ancak magazin basını bu aşkı yılın ilk günlerinde ortaya çıkardı ve ikili de aşklarını sosyal medya paylaşımları ile kabul etti.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir hayranları bu gerçeğin ortaya çıkmasından sonra aşklarını göz önünde yaşamalarını bekliyordu ama tam da öyle olmadı. İkili, bir süredir birlikte görüntülenemiyordu. TV100 kameraları ise onları el ele görüntülemeyi başardı.

Magazin Hattı programında yayınlanan görüntüler aşıkların birbirlerine sıkı sıkıya sarıldıklarına da işaret ediyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Özdemir ile şu sıralarda müzik çalışmalarına ağırlık veren Oğuzhan Koç’un neşeli anlarını videoda bulabilirsiniz.

Demet Özdemir, 26 Şubat’ta 29 yaşına girdi. Tarabya’da bir arkadaşının evine girerken görüntülenen ikili, birlikte samimi pozlar vermeyi ihmal etmedi. Objektiflere gülümseyen ve yan yana poz veren çift mutluluklarını ise gülümseyen yüzleriyle sergiliyordu.

İlk kez birlikte poz veren ikili, kaçmadıklarını da böylece kameralar önünde sergilemiş oldu.