Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi reyting şovu yaptı, Kardeşlerim’in darbesi Kuzey Yıldızı’nı vurdu!

Gönül Dağı dizisi reyting şovu yaptı, Kardeşlerim’in darbesi Kuzey Yıldızı’nı vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cumartesi akşamları reyting rekabetinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Özellikle atv’nin yayınladığı Kardeşlerim dizisinin ikinci bölümü müthiş bir sıçrama yaparak dengeleri alt üst etti. Elbette ki, Kardeşlerim dizisinin çıkışı Gönül Dağı’na hiçbir etki yapmadı.

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin reyting şovu devam ediyor. Tüm kategorilerde iki haneli oranlar elde ederek birinciliğini sürdüren dizi yine güne damgasını vurdu. Dün akşam yayınlanan 18.bölümü ile milyonları ekran başına toplayan dizi, Kardeşlerim isimli dram yapımının diğer dizilerden izleyici çalmasına rağmen, bu durumu yaşamadı ve geçtiğimiz haftalardaki gibi yüksek oranlarını devam ettirdi.

Kardeşlerim dizisi totalde 7’li oranlara yükselerek ikinci sırayı elde etti. Show TV’nin Kuzey Yıldızı dizisi ise atv’nin yeni projesinden en olumsuz etkilenen yapımların başında geldi. Kuzey Yıldızı totalde ikinciliği rakibine kaptırmak ile kalmadı, AB ve ABC1 gruplarında da en çok izlenen ikinci dizi unvanından oldu.

Kuzey Yıldızı, 6’lı reytingleriyle totalde günü üçüncü olarak bitirirken, AB grubunda ise 2’lere düşen reytingleri ile adeta çakıldı. Dizi günü bu kategoride 10. olarak tamamladı. ABC1 grubunda daha iyi durumda olan Show TV dizisi günü 9. bitirdi.

Fox TV’nin Sen Çal Kapımı dizisi ise düşüşe devam ediyor. Total ve AB’de 3’lü rakamlara gerileyen, sadece ABC1’de 4’ün üzerinde kalabilen romantik komedi dizisi için final ihtimali iyice güçlendi…

İşte 27 Şubat Cumartesi günü yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Gönül Dağı dizisi reyting şovu yaptı, Kardeşlerim'in darbesi Kuzey Yıldızı'nı vurdu! 2