Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinin 100. bölüm sürprizi şoke edecek!

Yasak Elma dizisinin 100. bölüm sürprizi şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin pazartesi akşamları yayınlamakta olduğu Yasak Elma dizisinde neler yaşanacağını izleyiciler çok merak ediyor. Çünkü bu hafta 100.bölüm yayınlanacak. Yani dalya diyen dizi için büyük bir başarının da simgesi gibi… Bu bölümün farkı ise Şahika karakteri olacak.

Nesrin Cavadzade’nin başarıyla canlandırdığı Şahika, yaptığı ince oyunlar sonrası Ender’i de yanına almış ve Hasan Ali beyi kandırmayı, sonrasında da eşi olmayı başarmıştı. Şahika artık durdurulamaz bir nitelikte. Artık şirkette en güçlü kişi ve Başkan Hanım olarak da diziye damgasını vuruyor.

Yasak Elma’nın 100.bölüm sürprizi ise mafya dizilerine gönderme gibi sahneleri olacak. Şahika, Başkan Hanım olarak çevresinde korumaları ile fonda ise mayfavari bir müzik eşliğinde dizide ilginç anlar yaşatacak.

Dizideki en büyük sürpriz ise Ender’in Şahika ile olan işbirliğini bitirmesi ve Hasan Ali bey ile ittifak kurması. Artık bu ikili Şahika’yı paçasından tutup aşağıya çekmek için anlaşıyor…

Mert karakterinin bu bölümde diziden ayrılması bekleniyor. Can Nergis’in diziden ayrılacağı kesinleşmişti. Çağatay ise Yıldız’ın Cansu gerçeklerini öğrenmesinden çok korkuyor. Bakalım neler yaşanacak?

İşte Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 100. bölümden 2. fragmanı: