Ana sayfa Sinema Yılın merakla beklenen komedi filmi Şimdi Yandık vizyonda!..

Yılın merakla beklenen komedi filmi Şimdi Yandık vizyonda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yapımcılığını H. Hakan Eren’in yaptığı, yönetmenliğini ise Onur Aldoğan’ın üstlendiği ONN Medya Türkiye imzalı Şimdi Yandık filmi 3 Haziran Cuma gününden itibaren sinema salonlarında sinemaseverlerle buluşuyor.

Hikâyesi ve dev prodüksiyonuyla yılın merakla beklenen komedi filmi, Türkiye’nin usta komedyen ve tiyatrocularını bir araya getirdi. Filmde Ersin Korkut, Tarık Papuççuoğlu, Nazlı Tosunoğlu, Orçun Kaptan, İrfan Kangı, Murat Akkoyunlu, Uğur Serhan, Sinan Taşkan, Seda Demir ve Esra Sönmezer gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Filmin galası önceki akşam Özdilek AVM’de gerçekleşti. Oyuncular çekimlerde gülme krizine girdiklerini söylediler. İrfan Kangı, “Biz tiyatrocuların hayali olan bir film çektik. Bizim için çok kolay oldu” dedi. Oyuncular çekimlerde gülme krizine girdiklerini anlatırken aynı kahkahaları sinema salonlarına taşıdıklarını söylediler.

Yılın merakla beklenen komedi filmi Şimdi Yandık vizyonda!.. 79

Filmin ön hazırlık süreci titizlikle yürütüldü. Teknik ekip ve donanım bakımından Hollywood standartlarında kurulan ONN Stüdyolarında çekimler 3 haftada tamamlandı.

Şimdi Yandık filminin konusu şöyle; Sevgilisi Ceyda ile evlilik yolunda ilerleyen Murat, üniversitede muhasebe okuyan, korkak ve çekingen bir adam olan Cemil ve sürekli iş değiştiren Faruk, aynı evi paylaşan yakın arkadaşlardır. Onların hayatı, Murat’ın sevgilisine evlenme teklifi etmeye, Cemil’in de üniversitedeki sınavına gitmek için hazırlandığı sırada Faruk’un büyük bir telaşla eve gelmesiyle bambaşka bir hal alır. Eve girip kapıları kilitleyen Faruk, arkadaşlarının neler olduğuna dair sorularını akıl oyunlarıyla geçiştirmeye çalışır. Ancak bir süre sonra Murat ile Cemil’in dışarı çıkması gerekir. Faruk, arkadaşlarının dışarı çıkmasına asla izin vermez. Bu sırada mahalle esnafı ve komşuları üçü ile olan sorunlarını çözmek için kapıya dayanmıştır. Ancak bu kaos ortamında asıl sorun kapıyı henüz çalmamıştır. Faruk neden kaçmaktadır?