Ana sayfa Sinema Büşra Pekin ile Şafak Sezer’in Kutsal Damaca’na meselesi son buldu

Büşra Pekin ile Şafak Sezer’in Kutsal Damaca’na meselesi son buldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şafak Sezer, Mayıs ayında yaptığı açıklamada Büşra Pekin ve Ersin Korkut’a kızmıştı. İki oyuncu için de serzenişte bulunan Şafak Sezer, Kutsal Damacana filminden hiç bahsetmedikleri gerekçesiyle ağır konuşmuştu.

Şafak Sezer’in, birlikte oynadıkları ‘Kutsal Damacana’ filmiyle ilgili, “Ne kadar acı bir şey. Ersin Korkut ve Büşra Pekin bir kere bile bu filmde oynadıklarını söylemediler. Büşra ve Ersin’le hayatları boyunca bir daha çalışmam” diyerek dikkat çekmişti.

Büşra Pekin ise o dönem yaptığı açıklamada Şafak Sezer ile telefonda konuştuğunu ve uzun süre aramadığı için sitem ettiğini belirterek şunları söylemişti: “Uzun süredir aramıyor, sormuyoruz diye sitem etmiş, sorun yok. Benim de Ersin’in de hiçbir zaman öyle bir tavrımız olmamıştır. Bunu en iyi halkımız bilir. ‘Kutsal Damacana’ ilk filmimizdi. Severek oynamıştık, ne zaman konusu açılsa güzel bahsettiğimiz bir işti ama hiç konusu açılmadan da başarılarımızdan, işlerimizden bahsetmiyoruz.”

Tüm bu yaşananların üzerinden daha 2 hafta geçmiş iken Kutsal Damacana filmi televizyonda yeniden izleyicilerle buluştu. Bu durumu fırsat bilen Büşra Pekin, filmle ilgili paylaşım yaparak bir kez daha Şafak Sezer’in gönlünü aldı.

Büşra Pekin paylaşımı yaparken Şafak Sezer ve Ersin Korkut’un hesaplarını da etiketledi.

İşte o paylaşım:

Before / After (için kaydır) Kutsal Damacana #tbt
Dün tv de yayınlamışlar, kimler izledi? ????

Büşra Pekin ile Şafak Sezer'in Kutsal Damaca'na meselesi son buldu 8

Büşra Pekin ile Şafak Sezer'in Kutsal Damaca'na meselesi son buldu 9