Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar önceki haline gönderme, Hazal Kaya’nın sinirini bozdu!

Yıllar önceki haline gönderme, Hazal Kaya’nın sinirini bozdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, daha önce mesafeli durduğu sosyal medya ile artık yakından ilgileniyor. Oyuncu, 1,5 yıl kadar önce daha etkin bir şekilde sosyal medyada yer almaya başladı. Instagraam’dan yaptığı paylaşımların yanı sıra SMA hastası çocuklara verdiği destekle de dikkatleri çekiyor.

Son Yaz dizisinde oynayan Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, oğulları Fikret Ali’nin de zaman zaman fotoğraflarını paylaşıyor.

Oyuncu ekranlara son olarak Bizim Hikaye dizisi ile gelmişti. Sonrasında oğlunu dünyaya getiren Hazal Kaya, pandemi sürecinin de ara girmesiyle projelerine ara vermişti.

Yaz aylarında ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filmiyle yeniden setlere dönen oyuncu, şimdilerde ise Netflix için çekilen dönem dizisi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde oynuyor.

Dizi için saçlarını da uzatan ve bakır rengine boyayan oyuncunun yeni projesi merakla beklenmekte. Bu arada oyuncunun twitter sayfasından yaptığı bir paylaşım ise dikkat çekti.

Hazal Kaya, yıllar önce rol aldığı ve kariyerinde önemli bir yere sahip olan Adını Feriha Koydum dizisini çektiği dönemdeki bir pozunu paylaşan takipçisine yanıt verdi.

Yıllar önceki haline gönderme, Hazal Kaya'nın sinirini bozdu! 8

Pandemi sürecini hicvetmek için Hazal Kaya’nın dizideki bir fotoğrafını kullanan laviva isimli kullanıcı “Pandeminin 418. gününde evde pplik foto çekiliyorum” şeklindeki esprisine çok güldüğünü gösteren ifade ile birlikte “sinirim bozuldu” notunu düştü…

Yıllar önceki haline gönderme, Hazal Kaya'nın sinirini bozdu! 9