Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan bu sefer de hayvan dostlarımız için güçlü bir mesaj verdi!

Yılmaz Erdoğan bu sefer de hayvan dostlarımız için güçlü bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

İnci Taneleri isimli yeni Kanal D dizisi izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Perşembe akşamları reyting rekorları kıran projenin bu kadar büyük ilgi çekmesinin altında, Yılmaz Erdoğan’ın hikaye gücü yatıyor. İnci Taneleri dizisi çok etkileyici bir hikaye ortaya koyduğu için ilk bölümün ardından ikinci bölümde adeta bir reyting patlaması yaşandı.

Dizinin tüm izleyici gruplarında da çift haneli reytingler elde etmesi ve sezonun en başarılı yapımı olan Kızılcık Şerbeti ile kısa süre içinde rekabet içine girmesi dikkat çeken bir gelişmeydi.

Dizinin hikayesinde verilen mesajlar kadar Yılmaz Erdoğan’ın hikayede konumladığı konular da büyük dikkat çekiyor. Coci isimli sevimli yavru köpeğin de İnci Taneleri dizisinde yer alması ile birlikte ekranda bir sempati rüzgarı esti.

Özellikle sokak köpeklerinin yol açtığı çeşitli olayların sürekli medyada yer aldığı, insanların hayvanlara karşı ön yargılı bir yaklaşıma doğru hızla ilerlediği bir ortamda Yılmaz Erdoğan, hayvan dostlarımızdan yana tavır koydu.

Güçlü senaryosu, oyunculuk performansları ve etkileyici atmosferiyle dikkat çeken İnci Taneleri dizisinin ikinci bölümünde ‘Coci’ isimli yavru bir köpek de ekibe dahil oldu.

Sahibi tarafından terk edilen Coci’yi sahiplendirme ilanında gören rizi ekibi hemen harekete geçip Coci’nin yeni evi oldu. Dizide Azem ve Dilber’e eşlik eden Coci, hem oyuncu oldu hem de Yılmaz Erdoğan tarafından sahiplenildi.

Yılmaz Erdoğan bu hareketi ile dizinin senaryosu dışında da vatandaşlara önemli bir mesaj vererek, hayvan dostlarımızı korumanın ve onlarla birlikte yaşamının önemini ortaya koymuş oldu.

BKM yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

İnci Taneleri dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!