Ana sayfa Dizi Haberleri Kül Masalı dizisine sosyal medyadan destek giderek artıyor!

Kül Masalı dizisine sosyal medyadan destek giderek artıyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT 1’in yeni dizisi Kül Masalı’nın merakla beklenen afişi yayınlandı.

Dizinin başrolleri Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı afiş sosyal medyada büyük beğeni topladı. Merakla beklenen afiş, izleyicisine sırlarla dolu bir aşk hikayesine dair ipuçları veriyor.

Yeni dizi için sosyal medya ortamında izleyicilerin heyecanlı paylaşımları görülüyor. Özellikle de Gökhan Alkan’ın yeniden aşk dolu bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıkacak olması, heyecanın artmasını sağlıyor. Sevda Erginci hayranları da son dönemde bazı şanssız projelerde yer alan oyuncunun yeniden güçlü bir hikaye ile ekrana döneceği umudu bulunuyor.

Perşembe akşamları izleyicilerle buluşacak olan Kül Masalı dizisinin ilk bölümünü 15 Şubat’ta izleyebilirsiniz. Gökhan Alkan ile Sevda Erginci ikilisinin nasıl bir uyum sağlayacağı ve izleyicilerin onların enerjilerine kendilerini ne kadar çok kaptıracakları da projenin başarısında önemli kriterler olacak.

Kül Masalı dizisine sosyal medyadan destek giderek artıyor! 7

Yayın tarihi belli oldu…

Yapımcılığını Cemil Cengiz’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu, hikayesini Nehir Aytamay, senaryosunu ise Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel’in kaleme aldığı Kül Masalı, 15 Şubat’tan itibaren her Perşembe TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcineoğlu’nu bir araya getiren dizide Hülya Darcan, Ushan Çakır, Özgür Çevik, Gizem Kala ve Gizem Güneş gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

İzleyicisini her bölüm şaşırtmayı hedefleyen gizemlerle dolu hikayenin konusu; Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazı bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler.

Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

Aşkın her zaman göründüğü gibi olmadığını vurgulayan “Kül Masalı” 15 Şubat’tan itibaren her Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de…