Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisiyle reytinglerde rekora koştu!

Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri dizisiyle reytinglerde rekora koştu!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden İnci Taneleri dizisine izleyicilerin ilgisi katlanarak artıyor. Yılmaz Erdoğan’ın hikayesini kendisinin yazdığı ve başrolünü Hazar Ergüçlü ile paylaştığı dizinin senaryosu milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı.

Bu büyük başarının karşılığı da reytingler ile ortaya çıkmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin çift hanelere çıkabildiği ve başka bir dizinin yanına yaklaşamadığı bir reyting ortamında artık İnci Taneleri dizisinin zirveyi ele geçirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Kızılcık Şerbeti’nden bir miktar daha iyi reytingler alarak üçüncü bölümde de yine çift haneli oranlara ulaşan İnci Taneleri dizisi müthiş bir iş başarmaya devam ediyor.

AB ve ABC1 gruplarında 13’lü reytinglere kadar yükselmesi ile sezonun en iyi oranlarına ulaşan İnci Taneleri dizisi, tüm kişiler kategorisinde de 10’lu reytingler ile yine tüm izleyici gruplarının desteğini aldığını ortaya koydu.

Hazar Ergüçlü, payvon dansı görüntüleri ile sosyal medyada yıldızını iyice parlatırken, Yılmaz Erdoğan’ın kendi sesinden şarkı söylediği üçüncü bölüm milyonlarca kişi tarafından duygu dolu ruh hali ile takip edildi.

BKM imzalı ‘İnci Taneleri’ dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor.

AZEM OĞLUNUN İZİNİ BULDU!

Dizinin duygu yüklü üçüncü bölümünde Azem, Emniyet Müdür Yardımcısı olan eski öğrencisinin desteği ile Zahir sorunundan kurtuldu ve otele döndü.

Dilber’in Zahir’den bir çocuğu olduğunu öğrenince de Dilber ile araları açıldı. Çocuklarını aramaya devam eden Azem ortaya çıkan bir fotoğraf ile iz bulan Azem, oğlunun şimdiki isminin Cihan olduğunu öğrendi.

‘İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak ve reytingler yine heyecanla beklenecek.