Ana sayfa Dizi Analiz Kızılcık Şerbeti dizisi 50. bölüm analizi; hem sevinç hem hüzün bir arada yaşandı!

Kızılcık Şerbeti dizisi 50. bölüm analizi; hem sevinç hem hüzün bir arada yaşandı!

tarafından ker_def

Cuma akşamları müthiş bir hikaye ortaya koyan ve reytinglerde çift haneli oranları yakalayarak başarısını sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisinin 50. bölümü de geride kaldı. Peki yayınlanan bölümde neler oldu?

Kızılcık Şerbeti’nin önceki akşam ekrana gelen 50. bölümünde; Doğa ile Fatih’in evliliğinde yolun sonuna gelindi. Fatih’ten anlaşmalı olarak boşanan Doğa bebeğiyle birlikte annesinin evine döndü. Heyecan dolu bölümde Alev, Pembe’ye Abdullah’tan ayrıldığını söyleyerek ondan özür diledi. Abdullah’ın da Pembe’den yaşattıkları için özür dilediği bölüm soluk soluğa izlendi.

DNA testiyle küçük Abdullah’ın babası olduğunu öğrenen Mustafa, Nilay’a kendisini affettirmeye başarırken Umut’un tutuklu yargılanması Nursema’yı yıktı. Kıvılcım ve Ertuğrul’un dost kalmayı seçtiği bölümde Ertuğrul, Ömer’i ziyaret ederek barışmaları için önayak oldu. Uzun bir aradan sonra ilişkilerine en baştan başlamaya karar veren Ömer ve Kıvılcım’ın romantik anları izleyenleri adeta büyüledi.

Pembe, Fatih’in yaşadığı ayrılık acısına son vermek için kolları sıvadı. Bölümün final sahnesinde Pembe’nin Fatih’i, Görkem’le evlendirmek istemesi izleyenleri adeta şoke etti.