Ana sayfa Sosyal Medya Yılmaz Erdoğan’ın itirafı, Organize İşler dizisini bekleyenleri de meraklandırdı!

Yılmaz Erdoğan’ın itirafı, Organize İşler dizisini bekleyenleri de meraklandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, Organize İşler filminin şimdi de dizi versiyonunu yapıyor. Disney Plus ile anlaştığı belirtilen oyuncu, dizinin hikayesini de yazıyor ama henüz senaryo çalışmaları tamamlanmadı.

Yılmaz Erdoğan, yoğun programı nedeniyle Organize İşler dizisinin senaryosunun geciktiğini şu sözlerle anlattı: “Şu anda senaryoyu bitirmem lazım. Hatta geç bile kaldım. Necati (Akpınar) duymasın. Tamamlamaya yoğunlaşmam lazım, uzun bir ara verdim zaten setlere. Ben hangisine yoğunlaşsam bir bakıyorum öbürüne uzun bir ara vermişim.”

Yılmaz Erdoğan bu sözleri ile birlikte Organize İşler dizisi için yapılan planlamanın gerisinde kaldığını itiraf etmiş oldu. Senaryo yazımı tamamlanmadığı için de projenin ilerleyemediği bu sözlerden anlaşılıyor. Yapımcı Necati Akpınar’ın da bu durumdan pek memnun olmadığını sözleriyle ifade eden Yılmaz Erdoğan, dizinin hikayesini tamamlamak için zamana ihtiyaç duyuyor.

Yılmaz Erdoğan'ın itirafı, Organize İşler dizisini bekleyenleri de meraklandırdı! 7

Dünyaca ünlü aktör Russell Crowe ile daha önce 2014 yılı yapımı olan Son Umut isimli sinema filminde birlikte rol alan Yılmaz Erdoğan, usta oyuncunun da bu projede yer alabileceğini söyledi. Esprili olarak, “Russell bu dedikoduları kendisi çıkartıyor” diyerek gülümseten oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Ona göndereceğim senaryoyu. Onunla çok önceden konuşmuştuk. Bir rol var, inşallah sever. Adamın henüz haberi yok.”

Senaryo yazmak için Köyceğiz’deki çiftliğine gittiğini belirten usta oyuncu, “Sonbahara kadar yazı sürecim var, ondan sonra çekim başlayacak” ifadesini kullandı.

Aydınlıkevler isimli tiyatro oyununun hikayesini yazan Yılmaz Erdoğan, bu oyun sayesinde de Demet Akbağ’ın yıllar sonra yeniden tiyatro sahnesine dönmesine vesile olmuştu.

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinin bazı bölümlerini daha önceden kendisine izlettiğini belirten Yılmaz Erdoğan, çok renkli ve diğer yapımlardan da farklı bir iş olduğuna dikkat çekti.

Çok Güzel Hareketler 2 projesinde Eser Yenenler’in kendi yerine moderatör olarak devam etmesinden memnun olan Yılmaz Erdoğan, projenin iyi gittiğini de belirtti. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Kanal D’de biten Çok Güzel Hareketler 2 projesi, Star TV’de yoluna devam ediyor.