Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Kaya’yı bekleyen hayranlara yeni müjde yok!

Hazal Kaya’yı bekleyen hayranlara yeni müjde yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizide etkili bir performans ortaya koymasına rağmen, Türkiye’de bazı çevreler tarafında eleştirilmişti. Buna rağmen, yurt dışında hem dizi çok beğenildi hem de Hazal Kaya’nın adı öne çıktı.

Yurt dışından gelen bu ilgi ile bir hayli memnun olan Hazal Kaya, Türkiye’deki olumsuz eleştirileri ise pek de fazla dikkate almadı. Oyuncu, şimdilerde dinleniyor ve oğlu Fikret Ali ile vakit geçiriyor. Yeniden setlere dönmek için de beklemekte olan Hazal Kaya, Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunu bekleyenlere müjde verdi.

Hazal Kaya, “Pera Palas hepimizin çok severek yaptığı bir işti. Çok mutluyuz sonuçlardan. Şimdi ikinci sezonu bekliyoruz. O arada bir şey yapar mıyım, henüz bilmiyorum” açıklamasında bulundu.

Yaz döneminde ne yapacağı konusunda da bir planının henüz olmadığını belirten Hazal Kaya, Selin Şekerci’nin doğum gününde de neşeli anlar yaşadı.

Oğlu Fikret Ali’nin uyumakta zorlandığını sosyal medyadan duyuran oyuncu, “En çok korktuğum şey gider gitmez uyanması. Şu an gayet iyi, gece uyuyor. Sabah erken saatte kalkacağımız kesin” ifadesini kullandı.